PONYVALEGÉNY

Változások a III. Kerületi TVE-nél: távozott a korábbi NB I-es védő, egykori válogatott futballista érkezett

Nem csupán a sportigazgatói poszton lesz csere a Hévízi úton

2024. június 22. - Horváth M. Attila

p9080108_feher_csaba.JPGfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngBUDAPEST | Kihozta a maximumot a 2023/2024-es bajnoki szezonból az NB III Észak-Nyugati csoportjában 61 ponttal a 4. helyen végző III. Kerületi TVE. 

Sajó Dániel helyett az egykori 41-szeres válogatott Fehér Csaba lett az óbudaiak sportigazgatója, akinek a neve legutóbb akkor forgott közszájon, amikor idestova két és fél évvel ezelőtt az igaz beszédet választotta a pénz helyett. Az egykor az MTK-ban és Újpesten is megforduló sportember azonban csak az egyik érkező a Hévízi úton, miután az elmúlt években utánpótlás szakmai igazgatóként dolgozó ex-élvonalbeli labdarúgó, Filó Tamás ugyancsak távozott az egyesülettől – nem önszántából... Mindez azt jelenti, hogy az óbudai utánpótlás hamarosan új, mégpedig a főváros III. kerületében is ismert szakember irányítása alá kerül.

p9200126_filo_tamas.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr3518432943

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása