PONYVALEGÉNY

Nyílt csatában az utolsó fordulóig: az MTK és a Honvéd között dől el az aranyérem sorsa

Az I. osztályú öregfiú-bajnokságban május 27-én avathatnak bajnokot

2024. április 25. - Horváth M. Attila

p8210071.JPGfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngBUDAPEST | Miután az élcsapatok közül már csak egymás ellen nem lépett pályára a fej-fej mellett haladó MTK és a Honvéd az I. osztályú öregfiú-bajnokságban, olybá tűnik, hogy a legfontosabb kérdés megválaszolására május 27-ig várni kell. 

Az élet a legnagyobb rendező – ezt már tudják az MTK Budapest és a Honvéd háza táján is, hiszen a sorsolásnak köszönhetően a két, egyaránt 49 pontos alakulat a 22., utolsó fordulóban egymás között dönthet az aranyérem sorsáról. A jelenleg csupán jobb gólkülönbségének köszönhetően első helyezett kék-fehérek a hátralévő bő egy hónapban a vélhetően mindent eldöntő derbi előtt megmérkőznek sorrendben a Monorral (otthon), a Szigetszentmiklóssal (idegenben) és az Ikarusszal (o), míg a kispestiek találkoznak a Dunaharasztival (i), a XV. Kerületi Issimóval (o) és a Pénzügyőrrel (i). Ha egyik társulat sem botlik nagyot, a Honvéd–MTK bajnoki döntőre május 27-én, hétfőn este fél nyolckor kerül sor a Honvéd-Magyar Futball Akadémia Utánpótlás Központjában. Az összecsapásnak külön pikantériát kölcsönöz, hogy az ősszel ugyan 3–1-re a XIX. kerületi alakulat nyert (a gólokon a duplázó Bábik Tibor, Tóth Csaba, illetve Pál András osztozott), a zöld asztalnál jogosulatlan játékos szerepeltetése miatt mégis Kenesei Krisztiánék kapták meg a győzelemért járó három pontot, éspedig 3–0-s gólkülönbséggel.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr3018389451

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása