PONYVALEGÉNY

Kollár Zsolt: REAC

Győztes meccsen debütált a télen a Testvériség-Újpalotától távozó sportember

2024. március 08. - Horváth M. Attila

kollar_zsolt_1.JPGfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngBUDAPEST | Visszatért a Rákospalotai EAC-hoz Kollár Zsolt, aki a XV. kerületi egyesületet nem az első csapat labdarúgójaként segíti, mint tette azt 2012 őszétől öt szezonon át. 

Bemutatkozni tudni kell: a II. osztályú öregfiú-bajnokságot vezető REAC immár Kollár Zsolttal a soraiban úgy győzte le 5–4-re a 12. forduló rangadóján a játéknap előtt még második helyezett BAK együttesét, hogy a duplázó Namquita Roland mellett Kollár Zsolt módosította 5–3-ra az állást a találkozó 64. percében. A 44 éves sportember visszatérése tehát nem is sikerülhetett volna jobban, igaz, a REAC diadala már csak azért is megérdemelt, mert a XV. kerületiek 2–0-ra és 5–3-ra is vezettek a meccs során, a triplázó Fábián Attila vezérelte BAK mindössze kétszer egalizált, 2–1-et és 3–2-t követően, amúgy mindannyiszor a látogató rohant az eredmény után.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr9018348517

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása