PONYVALEGÉNY

Köszönjük, MSE – Budakalász: kapott gól nélküli tavasz

Idei harmadik bajnokiján sem kapitulált Sásdi Dominik, a gárda kapusa

2024. március 11. - Horváth M. Attila

sasdi_dominik_2.jpgfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngBUDAKALÁSZ | Pezsgőt bontani még nem érdemes, ugyanakkor kétségtelen, hogy felettébb jól kezdte a tavaszi szezont a Pest megyei I. osztályban szereplő helyi BMSE, amely az idén lejátszott eddigi három bajnokiján összesen hét pontot szerzett. 

bmse_cimer.pngAmi ennél is örvendetesebb mutató a társulat mellett jóban-rosszban kitartóknak, az az, hogy a másfél héttel ezelőtt még a Felsőpakony otthonában lejátszott presztízsmérkőzésére készülő budakalászi Sásdi Dominik a tavasszal még nem kapott gólt – legutóbb az őszi idényzárón a vendég Bugyi-OBO labdarúgója, Barizs Martin vette be a hálóját a találkozó 74. percében, aminek köszönhetően a látogató 1–0-s diadalt aratott –, ami természetesen nem csupán a kitűnő adottságú cerberus érdeme, hanem a mindenkori hátsó alakzaté és a csapatvédekezésé. A Nagykáta elleni 0–0 után a gárda 1–0-ra nyert Felsőpakonyban, míg vasárnap a Perbál szenvedett 2–0-s vereséget Kalászon, Fritz Olivér és Dombai Bálint találatának köszönhetően. A folytatás mégis kiszámíthatatlan, ugyanis legközelebb a Veresegyház VSK-t 3–2-re verő, míg a bajnokesélyesnek kikiáltott Vecsés otthonában 1–0-s diadalt arató Vác VLSE vendégei lesznek Králl Márkék március 16-án, szombaton, délután fél háromkor.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr8818350773

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása