PONYVALEGÉNY

INTERJÚ | Sásdi Dominik, aki visszatér Felsőpakonyba: „Győzelmi szándékkal kelünk most is útra, mint minden hétvégén”

A Budakalászi MSE kapusa szerint nekik csak és kizárólag saját magukkal kell törődniük, mivel jó csapatuk van, amely a télen tovább erősödött

2024. március 02. - Horváth M. Attila

sasdi_dominik_1.jpgfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngFELSŐPAKONY–BUDAKALÁSZ | Az utolsó szalmaszálak egyike. Így tekinthet a 4 ponttal sereghajtó házigazda a 19 egységgel 10. helyezett BMSE elleni ütközetre. A Pest megyei I. osztály 17. fordulójában március 3-án, vasárnap 15 órakor kezdődő összecsapás érdekessége, hogy ismét Pakonyban véd Sásdi Dominik, csakhogy nem a vendéglátó, hanem a vizitáló társulat kapuját.

ponyvalegeny_mini_uj_2023_2023_1.jpgTudom, mit tett tavaly nyáron: kapott gól nélküli meccset abszolvált az egykori társak ellen. Előzetesen megteszi, hogy tavaly augusztus 19-én a Budakalász önnel a kapujában Mészáros Huba 28. percben szerzett találatával 1–0-ra legyőzte a Felsőpakonyt?  

Úgy gondolom, kiindulási alapnak megfelel a nyár végi találkozó, hiszen akkor sikerült a három pontot otthon tartani az első kalászi meccsemen – indította a honlapunknak adott interjúját Sásdi Dominik, a Budakalász MSE 25 esztendős kapusa, aki a 2022/2023-as évadban összesen 20 bajnokin védte a vasárnapi vetélytárs hálóját. – Emlékszem az ütközetre, igazi megyei rangadó volt, inkább a küzdelem dominált, parázs mérkőzés volt. 

ponyvalegeny_mini_uj_2023_2023_1.jpgAhonnan indult, oda érkezik március első vasárnapján: éppen a volt együttese szereplése kapcsán döcögősebb találkozót vár Felsőpakonyban? 

Nehéz mérkőzésre számítok, ellenfelünk kerete mostanra szinte teljesen kicserélődött, biztos vagyok benne, hogy duplázott erővel fogják belevetni magukat minden egyes meccsbe a hátralévő tizennégy fordulóban, és a végsőkig fognak küzdeni, de úgy gondolom, nekünk csak is saját magunkkal kell foglalkoznunk, jó csapatunk van, sikerült a télen tovább erősödnünk. Az a társulat fog sikeresen kijönni a párharcból, amelyik jobban akarja a győzelmet. Mi mindenképpen győzelmi szándékkal kelünk most is útra, mint minden hétvégén.  

ponyvalegeny_mini_uj_2023_2023_1.jpgEgy hete 0–0-ra végeztek hazai környezetben a játéknap előtt a BMSE mögött toporgó Nagykáta ellen. Miként látta a tizenhatoson belülről, reális volt az iksz? 

Tipikus első tavaszi forduló volt, nem igazán találtuk a meccs ritmusát, annak nagy részében fölénk nőtt a Nagykáta. A csapatom viszont védekezésben végig szervezett volt, kevés helyzetet engedtünk az ellenfelünknek, és hosszú idő után sikerült kapott gól nélkül lehozni egy találkozót, ami mindig külön öröm nekem, illetve a gárdának is. 

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr9518344393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása