PONYVALEGÉNY

Első után harmadosztály: Posta Alex útja Hajdú-Biharból Jász-Nagykun-Szolnok megyébe

A kapus régi-új csapata tagjaként már a Berekfürdő ellen készül

2024. március 02. - Horváth M. Attila

posta_alex_foto_egyekisbse_1.jpgfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngNAGYIVÁN | Legutóbb a Nyíradonytól idegenben elszenvedett 8–0-s vereség során állt az Egyeki SBSE kapujában a 32 esztendős cerberus, Posta Alex, ám miután már-már menthetetlennek tűnik a(z egykori) csapata, felmerülhet a kérdés, vajon a Hajdú-Bihar megyei I. osztályban vagy két ligával lejjebb, jól ismert közegben nagyobb élmény védeni? 

posta_alex_alairas.jpgA puding próbája az evés, tartja a mondás, márpedig a kóstolás ideje hamarosan elérkezik, ugyanis a Kapuskérdések rovatunkban korábban bemutatkozó Posta Alex a télen nem maradt Egyeken, hanem továbbállt és visszatért a 2017 őszétől négy szezonon át erősített Nagyiván FC-hez. Csakhogy... A labdarúgó nem csupán csapatot és osztályt, hanem megyét is váltott, lévén régi-új alakulata a Jász-Nagykun-Szolnok megyei III. osztály Kunság-csoportjába van besorolva, a nyolc egylet közül a nagyivániaké a negyedik a tabella alapján, éspedig 17 ponttal, míg a szombati vetélytárs Berekfürdői SE az ötödik, 13 egységgel. A 15 órakor a Nagyiváni FC sporttelepén kezdődő összecsapáson a házigazda az esélyesebb, ami még akkor is így van, ha az ősszel 0–0-ra végeztek egymással a felek. Kell-e mondani, a rá eső rész kapcsán Posta Alex ezúttal szintén rábólintana a nullára. 

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr5018343819

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása