PONYVALEGÉNY

Virág-dupla, hazai győzelem: jubiláltak a hajdúsámsoni „ötszázadosok”

Bartha Zoltán kilencven, míg Gáll Ferenc hetven percen át futballozott

2024. augusztus 26. - Horváth M. Attila

bartha_zoltan_gall_ferenc_foto_hajdusamson.jpgfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngHAJDÚSÁMSON | Három forduló után is hibátlan a Hajdú-Bihar megyei I. osztályban szereplő helyi TTISZE, miután a társulat szombat délután Virág Tamás duplájával 2–1-re legyőzte a hajdanán NB-s szinten lévő Kabai Meteoritot, csakhogy ez az összecsapás nem csupán emiatt marad emlékezetes. 

Mint arról a napokban az egyesület Facebook-oldala is megemlékezett, a karrierjét is Sámsonban kezdő Bartha Zoltán, valamint a nyáron kilenc és fél év után a Nyíradonyt elhagyó és a hajdú-bihariakhoz szerződő Gáll Ferenc is az ötszázadik összecsapására készült. A jubilálók közül mindketten a kezdőcsapat tagjaként futhattak ki a gyepre, ám amíg előbbi még a lefújáskor is a pályán tartózkodott, addig az újonnan igazolt csatárt a 70. percben, még 1–1-es állásnál Kanalas Csaba váltotta. Izgalomban nem volt hiány, hiszen Virág Tamás révén az első félidő vége előtt egy minutummal került előnybe a vendéglátó, ám a 66. percben Somogyi István bevette Nagy Patrik hálóját és egalizált, csakhogy Virág Tamás a 79. minutumban kialakította a 2–1-es végeredményt. Augusztus utolsó napján a Hajdúsámson az eddig még nyeretlen DEAC II. otthonában vizitál, míg a háromból három kudarccal indító Kaba az 5 ponttal veretlen BUSE-t fogadja.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr8118473265

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása