PONYVALEGÉNY

Meghitt pillanatok: karácsonyi sportos készülődés Alekszejev Tamarával, Nagy-Bujdosó Nórával, Gyepes Gáborral, Kisgyörgy Gergellyel és Rajczi Péterrel

Ha december, akkor Sportkarácsony: péntektől a közelmúlt és a jelen legjobbjai mesélnek honlapunkon a legszentebb ünnepről

2023. november 30. - Horváth M. Attila

img_20231127_161012.jpgNincs karácsony Kevin nélkül, mint ahogy nincs ünnep Sportkarácsony nélkül sem. Amint azt a Tisztelt Olvasó megszokhatta – és a visszajelzések alapján megszerette – az elmúlt két évben, az idei esztendőben is jelentkezik a Ponyvalegény ünnepi rovata. 

sportkaracsony_350_kopf.jpg2021-ben és 2022-ben – a teljesség igénye nélkül – olyan ismert és elismert sportemberek válaszoltak portálunk a szeretet ünnepéhez kapcsolódó felvetéseire, mint Bondár Anna, Bujka Barbara, Földes Gábor, Gereben Lívia, Gyurcsányi Zsolt, Hadvina Dóra, Kapros Anikó, Károlyi Andrea, Király-Tálas Zsuzsanna, Knapek Edina, Kósz Zoltán, Kőrösi Ágnes, Krizsán Xénia, Muhari Eszter, Tatai Péter, Udvardy Panna, Vaszi Tünde és Vezsenyi Adrienn. Olvasóink 2023-ban sem maradnak kiválóságok nélkül, ugyanis december 1-jén, pénteken a korábbi 26-szoros válogatott labdarúgóval, Gyepes Gáborral indítjuk ú(t)j(á)ra a Sportkarácsonyt; majd szombaton a sokszoros válogatott kosárlabdázó, az egykori bedobó, Nagy-Bujdosó Nóra öltözteti ünnepi díszbe a hétvégét; vasárnap pedig az elnyűhetetlen, a tenisszel 48 évesen sem szakító Kisgyörgy Gergely avatja be a Ponyvalegény látogatóit a karácsonyok szépséges rejtelmeibe. És ez még nem minden, ugyanis a jövő héttől többek között Alekszejev Tamara, Baksa Vanda, Brigovácz Nikolett, Drávucz Rita, Ferling Bernadett, Fűrész Diána, Kisteleki Dóra, Marosi Ádám, Pádár Ildikó, Rajczi Péter és Vajda Anna osztja meg ünnepi élményeit. Tartsanak velünk! 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr6418270389

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása