PONYVALEGÉNY

SPORTKARÁCSONY. Aki beavat a legszentebb ünnep rejtelmeibe: BAKSA VANDA, az UVSE válogatott vízilabdázója

Bár az újpestiek játékosa nem szokott az év végén fogadalmat tenni, jövőre hamarabb kezdi el a felkészülést a vizsgáira, mert az idén bajban van velük

2023. december 12. - Horváth M. Attila

sportkaracsony_kopf.jpgAhogy a különböző sportágak kiválóságai, úgy az idei esztendő is heroikus hajrába kezdett. A 2021 óta és mindig csak decemberben jelentkező rovatunkban nagyszerű sportemberek fogalmazzák meg gondolataikat a karácsonnyal és az új évvel kapcsolatban. Akivel ezúttal ünnepi hangulatba kerülünk: Baksa Vanda, az UVSE magyar bajnok és Magyar Kupa-győztes vízilabdázója, az újpesti társulat válogatott játékosa.

baksa_vanda_foto_uvse.jpgmini_karacsonyfa.jpgAmit nekem jelentenek december utolsó napjai – három szóban: Család, szeretet, nyugalom.

mini_disz.pngAz ünnepi asztalról nem hiányozhat: Halászlé, rántott hal, bármilyen bejgli.

mini_karacsonyfa.jpgHa szaloncukor, akkor... A hagyományos zselés, kókuszos.

mini_disz.pngAmi nélkül számomra nem létezik karácsony: Karácsonyi filmek, karácsonyfa díszítés családostól késő este, mert a kis tesóm még úgy tudja, hogy az angyalka díszíti nálunk a fát. (mosolyog) Karácsony reggel arra kelni, hogy lent már szól a karácsonyi zene anya és apa jóvoltából!

mini_karacsonyfa.jpgAmikor és ahogy kiderült, hogy az ajándékokat nem a Jézuska hozza: Nem nagyon emlékszem rá, mikor fordulhatott át ez bennem, hogy nem hittem többé abban, hogy a Jézuska hozza az ajándékot.

baksa_vanda_foto_waterpolohu.jpgmini_disz.pngEmlékezetes ünnepi sportélményem: Az UVSE hagyománya, hogy karácsonykor mindig úszóversenyt rendez az utánpótlás-korosztálynak, és ez mindig jó élmény volt.

mini_karacsonyfa.jpgÉletem legszebb karácsonya: Nem tudnék kiemelni egyet, de azt nagyon szerettem, amikor még kisebbek voltunk és délelőtt az egyik nagyszülő-párost látogattuk meg, délután meg mentünk a másikhoz és este pedig kiscsaládostól megnéztünk egy jó karácsonyi filmet. Persze általában a Reszkessetek, betörőket. (nevet)

mini_disz.pngMegfogadom 2024-re, hogy: Hamarabb kezdek el tanulni a vizsgáimra, mert ebben az évben nagy bajban vagyok velük. (nevet) De nem nagyon szeretek megfogadni semmit ilyenkor, mert általában ezeknek a fogadalmaknak a nagy része január végére már nem érvényes. Így inkább tartom magam ahhoz, hogy bármikor lehet új fogadalmat tenni, nem kell azt az év végéhez kötni! A lényeg, hogy tegyél érte, ne csak megfogadd.

baksa_vanda_akcio_foto_thesundevilscom.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr1118279899

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása