PONYVALEGÉNY

SPORTKARÁCSONY. Aki beavat a legszentebb ünnep rejtelmeibe: KISTELEKI DÓRA, korábbi világbajnok, Európa-bajnoki bronzérmes vízilabdázó

Egy életre szóló, gyönyörű ajándék: „Tavaly, december 20-án született meg a kisfiam, aki még szebbé tette a karácsonyunkat”

2023. december 26. - Horváth M. Attila

sportkaracsony_kopf.jpgAhogy a különböző sportágak kiválóságai, úgy az idei esztendő is heroikus hajrába kezdett. A 2021 óta és mindig csak decemberben jelentkező rovatunkban nagyszerű sportemberek fogalmazzák meg gondolataikat a karácsonnyal és az új évvel kapcsolatban. Akivel ezúttal ünnepi hangulatba kerülünk: Kisteleki Dóra, a 2022 februárjában a III. Kerületi TVE színeiben visszavonuló korábbi világbajnok, Európa-bajnoki bronzérmes vízilabdázó; az OSC, a BVSC, a Szentes, a Vasas, a Bp. Honvéd és a Ferencváros egykori szélsőként és átlövőként is bevethető játékosa; az olasz Nervi, a Pro Recco és a Rapallo Pallanuoto volt légiósa.

kisteleki_dora_portre.pngmini_karacsonyfa.jpgAmit nekem jelentenek december utolsó napjai – három szóban: Család, szeretet, nyugalom.

mini_disz.pngAz ünnepi asztalról nem hiányozhat: Halászlé, töltött káposzta, zserbó.

mini_karacsonyfa.jpgHa szaloncukor, akkor... Kókuszos.

mini_disz.pngAmi nélkül számomra nem létezik karácsony: CSALÁD.

mini_karacsonyfa.jpgAmikor és ahogy kiderült, hogy az ajándékokat nem a Jézuska hozza: Anyukám avatott be, nem érintett rosszul, mert van három kisebb testvérem, miattuk tovább őriztem még a titkot egy darabig, ettől nagynak éreztem magam.

mini_disz.pngEmlékezetes ünnepi sportélményem: Inkább nyáron voltak a világ- és sporteseményeink, az ünnepek alatt inkább edzéseink voltak csak, ez azért nem mindig volt jó élmény.

mini_karacsonyfa.jpgÉletem legszebb karácsonya: Minden karácsony, amit a Családommal tölthetek. Tavaly, december 20-án született meg a kisfiam, aki még szebbé tette a karácsonyunkat.

mini_disz.pngMegfogadom 2024-re, hogy: Többet fogok sportolni, mert az utóbbi években nem volt sok időm rá. (mosolyog)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr9718288499

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása