PONYVALEGÉNY

Melczer Vilmos büntetett

A három éve Érdről nem önszántából távozó egykori NB I-es labdarúgó 11-esből szerzett góljának is köszönhetően jutott a Magyar Kupa 3. fordulójába az Unione

2023. augusztus 28. - Horváth M. Attila

p3140282_1.JPGfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngUNIONE FC–ÉRDI VSE 3–1 | A Magyar Kupa 2. fordulójában különleges találkozóra készülhetett Melczer Vilmos, és ez nem valamiféle üres, kattintásvadász szólam, hiszen az egykori NB I-es labdarúgó három évvel ezelőtt nem önszántából igazolt a Pest megyei egyesülettől a fővárosiakhoz. 

idezet_melczer_vilmos.jpgMelczer Vilmos legbelül nem volt boldog. Pedig az előzőleg a tizenegyespontra letett laszti néhány gatyarohasztó pillanattal később ott pihent az egykori csapattárs, Kertész Ferenc kapujában. Nézte a lécek között kifeszített hálót, majd a mátrixtáblára pillantott. Az eredményjelző immár magabiztos hazai előnyt, 3–1-et mutatott, és mivel mindössze harmincöt perc volt vissza a kupameccsből, az egygólos hátrányból felálló Unione FC meglehetősen jó helyzetbe került az NB III Dél-Nyugati csoportba besorolt vetálytárssal szemben – nem csupán lélektani szempontból. 

Mondani sem kell, ez az Érdi VSE már nem az, amelyikben a kreatív futballista szerepelt, az akkoriak közül csupán az említett kapussal, Kertész Ferenccel, Németh Gáborral, Pintér Nikolasszal, az 55 (!) évesen is aktív Nagy Endrével, valamint a szakmai stáb két tagjával, Csiszár Zoltánnal és ifj. Ebedli Zoltánnal futballozott együtt. Melczer Vilmos három esztendeje többek között az alábbiakat nyilatkozta:

p3140280.JPGAmikor kijöttem az irodából, nem voltam csalódott, viszont a szerdai nap folyamán már kezdtem érezni magamon, hogy váratlanul ért ez az egész. Kerestem a helyem és persze önmagam: mi is történt? Aztán csütörtökre elfogadtam a dolgot, szembenéztem vele és elkezdtem azon törni a fejemet, miként lehet megoldani ezt az idézőjelbe tett problémát? Úgyhogy előrefelé próbálok tekinteni, nem a múlttal foglalkozni, és remélem, hogy számomra kedvezően fog alakulni a történet.  

Emlékezetes összecsapásokat vívott már eddig is az Unione tagjaként, amellyel idén nyáron bajnoki címet ünnepelhetett, és persze itt van ez a múlt szombati Magyar Kupa-meccs. Mindenki eldöntheti, végül így lett-e? 

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr5418202329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása