PONYVALEGÉNY

Iváncsa: veretlenség, menetelés

A korábbi Vasas-hátvéd, Tóth András trenírozta Fejér megyeiek az eddig lejátszott tizenkét bajnokijuk közül öt találkozón még gólt sem kaptak

2023. október 23. - Horváth M. Attila

pa150010.JPGfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngIVÁNCSA–ÉRD 3–0 | Továbbra is remekel és őrzi veretlenségét Tóth András együttese, amely az NB III Dél-Nyugati csoport 12. fordulójában könnyed diadalt aratott, mi több, a bajnokságban ez volt az ötödik fellépése, amelyen nem kapott gólt. 

Az érdem persze nem csupán Varga Ádámé, a gárda kapusáé, hanem a hátsó alakzaté is, amelynek oszlopa Aradi Csaba. Az idén tíz éve Iváncsára szerződő középső védő ráadásul éppen Érdről került 2013-ban a Fejér megyeiekhez, amit aligha bánt meg. A vasárnapi bajnokin a duplázó Bányai Péter jutott főszerephez, a 3–0-s végeredményt az alig tíz perce pályán lévő és éppen Bányait váltó Suszter László alakította ki a 87. minutumban, amikor a Fülöp Noel által elkövetett szabálytalanság miatt megítélt 11-esből vette be Kertész Ferenc hálóját. Érdekesség, hogy a csoportban a listavezető Iváncsa mellett csupán a második helyen álló, legfőbb riválisa mögött mindössze két egységgel elmaradó Szentlőrinc őrzi veretlenségét. 

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr6218240857

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása