PONYVALEGÉNY

Tizenkilencedszerre is BuSho Nemzetközi Rövidfilm Fesztivál

Négy helyszínen augusztus 29-től szeptember 3-ig várják a mozirajongókat

2023. szeptember 01. - Horváth M. Attila

img_20230901_170949.jpgHiába tart szeptember 3-ig a 2019-ben tizenötödszörre, míg idén már tizenkilencedszerre sorra kerülő BuSho Nemzetközi Rövidfilm Fesztivál, az előttünk álló hétvégén a korábban az Animascope-nak és magyar filmpremiernek is méltó helyet adó Puskinba emiatt már nem érdemes ellátogatni, ellenben a szentendrei P’Art moziba például igen. 

img_20230901_170745.jpgIllusztris vendég az Olasz Kultúrintézetben. A Dietz Gusztáv és Horváth Zorka főszereplésével forgatott Külön falka rendezője, Kis Hajni nyitotta meg a rendezvényt augusztus 29-én, kedd este, majd másnap már délután egy órától vetítették az első blokkot a Puskinban és a felújított Art+ Cinemában, míg most hétvégén a bűbájos tavasszal vagy a vérpezsdítő nyáron is szerfelett szép Szentendréé a terep. Szeptember elsejei tanévkezdés ide, tanárhiány oda, jövőre is fel lesz adva a lecke a szervezőknek, hiszen 2024-ben huszadik alkalommal kerül sor az idén is remek, elgondolkodtató alkotásokat a vászonra varázsoló Budapest Shortra, azaz a BuSho-ra.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr518205759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása