PONYVALEGÉNY

Megszakadt Pálinkás Gergő nagy sorozata

Az NB II-es Kazincbarcikától érkező csatár a Kecskemét első három felkészülési mérkőzésén rendre betalált, ám a legutóbbi két alkalommal gól nélkül maradt

2023. július 16. - Horváth M. Attila

palinkas_gergo_fotokecskemetitehu.jpgfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngKECSKEMÉT | Idestova szinte napra pontosan egy évvel ezelőtt az Életpálya rovatban megszólaltatott Pálinkás Gergő azt felelte honlapunk azon felvetésére, mi az, ami a pályafutásából még kimaradt, hogy NB I-es mérkőzés. Meglehet, erre már nem sokat kell várnia a kitűnő adottságokkal rendelkező hórihorgas támadónak, akit idén nyáron szerződtetett a Szabó István dirigálta, általános meglepetésre bajnoki ezüstérmes KTE.  

Egy hazai és két nemzetközi felkészülési mérkőzésen is letette a névjegyét. Ha így indít az élvonalban is, csakhamar a KTE-publikum kedvence lesz Pálinkás Gergő, aki a Tiszakécskével szembeni, 3–0-ra megnyert találkozón kezdte a kapu előtti ámokfutását – amely nosztalgikus hangulatba hozhatta a KTE szakvezetőjét, hiszen Szabó István dolgozott korábban a kécskei klubnál –, majd ahol abbahagyta, ott folytatta a szlovén NK Aluminij (2–1) és a horvát NK Varazdin (1–2) elleni összecsapáson. A két kieső, az NB II-be csúszó Budapest Honvéd (2–0) és legutóbb az NB III-ig süllyedő Békéscsaba (1–0) elleni edzőmeccsen sem talált a hálóba a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből induló 26 esztendős támadó, aki viszont elmondhatja magáról, amit kortársai közül nem sokan: teljesült az álma. 

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr8418168433

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása