PONYVALEGÉNY

A „megismételt” Budapest Kupa-döntőt újra a Csepel-Csep-Gól nyerte

Apák és fiúk: Zsivoczky-Pandel Gyula győzelemmel debütált a Béke tériek kispadján, köszönhetően Zsivoczky-Pandel Péter találatának is

2023. augusztus 21. - Horváth M. Attila

img_20230510_212339_1.jpgfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngPESTSZENTIMRE–CSEPEL-CSEP-GÓL 0–2 | A Budapest-bajnokság I. osztály 2023/2024-es kiírásának nyitányán megismétlődött az idén májusban Budafokon megrendezett Budapest Kupa fináléja, mi több, ahogy több mint negyedévvel ezelőtt, úgy ezúttal is a XXI. kerületiek örülhettek a lefújást követően. 

Fontos volt a jó rajt, a nyáron kinevezett Zsivoczky-Pandel Gyulának különösen. Az elmúlt évtizedekben az utánpótlásban és a felnőtt futballban is rengeteg tapasztalatot gyűjtő szakember érthetően győzelemmel szeretett volna debütálni az első csepeli bajnokiján, ami össze is jött neki, köszönhetően a Gárdony-Agárdi Gyógyfürdőtől ugyancsak a felkészülés során érkező Gere Zoltán korai, míg Zsivoczky-Pandel Péter hajrában szerzett góljának.  

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr2818198347

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása