PONYVALEGÉNY

A Budapest Kupa-döntő visszavágóján ismét kétgólos volt a különbség, csak ezúttal a bajnokcsapat javára

A Béke téren a második félidő volt a döntő, Németh Zoltán és Pesuth Simon pedig a gólszerző

2024. május 21. - Horváth M. Attila

p1100428_1.JPGfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngCSEPEL TC–UNIONE 2–0 | A Budapest-bajnokság I. osztály utolsó előtti, 29. fordulójában visszavágott Zsivoczky-P. Gyula bajnokcsapata a Budapest Kupa fináléjában elszenvedett 3–1-es vereségért Szabó András alakulatának, amely távolabb került az ezüstéremtől, mi több, annak eléréséhez már több mint bravúrra van szükségük Juhász Rolandéknak. 

Már csak azért is, mert immár nem az Unione FC kezében van a saját sorsa, hiszen a nagy rivális Budafoki MTE II. az ötgólos (!) Földi Dániel vezérletével egyszerűen átgázolt a bennmaradásért küzdő XII. Kerület Svábhegy FC-n (1–8), márpedig a dobogó jelenleg így néz ki: 1. Csepel TC 80 pont, 2. Budafoki MTE II. 63, 3. Unione FC 61. Az utolsó játéknapon Pozder Nenad maximum közelében teljesítő csapata a TFSE-t fogadja – mi több, ha éppenséggel Földi Dániel duplájával 2–1-re nyer, nemcsak az ezüstérem van meg, de a gólkirályi cím is meglehet, hiszen Kocsis Balázstól mindössze egy találattal van lemaradva a XXII. kerületiek játékosa –, míg az Unione a már csak a bronzmedáliáért versenyben lévő SZAC-ot látja vendégül. Koplányi Gáboréknak bizonyosabb nagyobb koncentrációra lesz szükségük a sikerhez, mint az elmúlt hét szombaton lejátszott bajnoki második félidejében, ugyanis a Csepel TC a szünet után szerezte a góljait Németh Zoltánnak (49. perc) és Pesuth Simonnak (75. minutum) köszönhetően.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr2718409627

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása