PONYVALEGÉNY

Caola SC: Sopron, a keserűség városa

Az NB III Észak-Nyugati csoportjába besorolt, Bücs Zsolt trenírozta újonc három kört követően ugyan nincs pont, csak szerzett gól nélkül

2023. augusztus 16. - Horváth M. Attila

bucs_zsolt_2.JPGfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngSOPRON | Három forduló után van gyengébb társulat a helyi Caola SC-nél az NB III Észak-Nyugati csoportjában, ám olyan nincs, amely 270 perc után is szerzett találat nélkül van. 

Hogy a Budaörs vagy az ETO Akadémia háromból semmije a meghökkentőbb, arról felesleges vitát nyitni, kiváltképp, mivel a javarészt rutintalan fiatalokat mélyvízbe dobó Caola SC Sopron sem feltétlen különb a fentebb nevezetteknél, legfeljebb annyiban, hogy a nyáron többek között Remili Mohameddel és Zavodni Tamással erősítő Kelen SC elleni hazai 0–3 és a legutóbbi, a Komárom VSE otthonában elszenvedett 1–0-s kudarc közé beékelődött a III. Kerületi TVE-vel szembeni Óbudán elért 0–0. A Hévízi úti összecsapás azért is kilóg a sorból, mert a soproni trénernek, a Malajziát, Németországot és Szingapúrt nem turistaként megjáró egykori 2-szeres válogatott Bücs Zsoltnak nem hétköznapi lehetett az a meccs, elvégre a TVE-t irányította a nem is olyan távoli múltban. Az elkövetkező bő három hét mindazonáltal nem emiatt lehet vízválasztó, hanem azért, mert jelen állás szerint az elkövetkező hetekben olyan összecsapások várnak a hűség városának labdarúgóira, amelyeket közvetlen vetélytársakkal vívnak. A jól rajtoló újonc Szombathelyi MÁV Haladás VSE elleni hazai mérkőzés után az ETO Akadémia vendége lesz a Bücs-csapat, majd a Zalaegerszeg II.-t látja vendégül, aztán Budaörsre látogat. Ha hasonló eredményességgel, mint eddig, az őszi idényben sok jóra nem számíthatnak a hithű soproniak, akik abban a városban vagy így vagy úgy, de az ászokhoz vannak szokva. 

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr9618194249

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása