PONYVALEGÉNY

Magyar után osztrák gólvonal: NB II helyett Ausztria

Az ex-élvonalbeli kapus, Heinrich Márk a „sógoroknál” folytatja

2024. január 31. - Horváth M. Attila

heinrich_mark_sarga.jpgfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngMOSONMAGYARÓVÁR | Nem maradt az NB II-ben sereghajtó helyi MTE kötelékében a gárda 34 esztendős kapusa, Heinrich Márk, aki a tavasszal Ausztriában futballozik. 

Kapott gól nélküli bajnoki meccs? Ezt a fogalmat nem ismerik Mosonmagyaróváron, ami egyértelműen nem Heinrich Márk hibája, csupán adalékul szolgál, miért is tart ott a tavaszt február 4-én, vasárnap 14 órai kezdettel a Kazincbarcika otthonában kezdő MTE, ahol. Az összességében hat év után távozó és 175 bajnokin a mosoniak hálóját védő cerberus januárban az SC Oberpullendorfhoz szerződött, ahol már be is mutatkozott. A kapus újdonsült társulata legutóbb az SV Neuberg ellen játszott felkészülési mérkőzést, és bár a rivális került előnybe, Bagi István egyenlítő találata egyúttal az 1–1-es végeredmény kialakítását is jelentette.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr218315325

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása