PONYVALEGÉNY

Pogacsics Krisztián a női futballban

A Pécsi MFC kapusainak képzéséért felel a korábbi NB I-es cerberus

2023. június 24. - Horváth M. Attila

pogacsics_krisztian_akcio_1.jpgfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngPÉCS | Sokéves, szerteágazó tapasztalatát a női labdarúgásban kamatoztathatja a következő hónaptól Pogacsics Krisztián, aki többek között Zalaegerszegen, Győrben, Felcsúton és Kaposváron tette le a névjegyét aktív futballistaként. 

Azonos szintre kerültek a lányok a fiúkkal. Másként fogalmazva: miközben férfivonalon az NB II-ben küzd a minél előkelőbb helyezésért a Pécsi MFC, a 2023/2024-es évadban ugyanezt megtehetik a mecsekaljai hölgyek és asszonyok, ugyanis a következő szezonban a második vonal Nyugati csoportjában versenyez majd a női csapat. A kapusok felkészítéséért július 1-től a legutóbb ugyancsak a városban, ám a Pécsi Vasutas SK együttesénél tevékenykedő Pogacsics Krisztián felel. Ám ami jó hír a baranyaiaknak, az kevésbé kellemes információ a mindenkori ellenfeleknek, hiszen az egykori élvonalbeli cerberus tudása és tapasztalata már-már garancia arra, hogy a PMFC-nél kizárólag kitűnően felkészített kapus állhat a gólvonalon.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr2618152898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása