PONYVALEGÉNY

Kapusok nélkül maradt az Érd

Három cerberusa sem lesz tagja az NB I-től búcsúzó női kézilabdacsapat keretének, amely a következő szezonban a másodosztályban áll rajthoz

2023. május 30. - Horváth M. Attila

1250729-1_hadfi_greta.jpegÁtalakított, megfiatalított kerettel, de továbbra is Simics Judittal a kispadon vág neki a következő szezonnak az NB I-ben 6 ponttal az utolsó, 14. helyen záró, az élvonaltól búcsúzó Érd női kézilabdacsapata. 

Amire az elmúlt években csak elvétve találni példát, Érden megvalósul, ugyanis a felnőtteknél számításba vett három kapus közül egy sem marad a Pest megyei alakulatnál. A 29 esztendős Horváth-Csapó Kyra egy-; a 30 éves, Franciaországot is megjárt Kántor Kamilla két szezont követően int búcsút Simics Judit társulatának, mindkét kézilabdázó a civil életére fókuszál a továbbiakban. A rutinos duón kívül két évadon át a 21 esztendős Hadfi Gréta volt a keret tagja, aki a 2023/2024-es szezonban is marad az NB I-ben, ugyanis a Motherson Mosonmagyaróvári KC színeiben véd tovább, miután az egylet szakmai stábja ilyen stílusban védő cerberust keresett. Hadfi a tavaly szeptemberben a Győr-Moson-Sopron megyeiek otthonában 35–24-re elveszített bajnokin ugyanúgy lehetőséget kapott leendő egylete ellen, mint idén áprilisban, amikor Érden 39–25-re nyert az MKC úgy, hogy a kapus egyszer betalált a mosoniaknak.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr7518135814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása