PONYVALEGÉNY

Varga Balázs döntetlennel tért vissza Szekszárdra

A fiatal szakvezető az újonc Dunaföldvárral végzett 0–0-ra az UFC otthonában

2023. október 22. - Horváth M. Attila

p3140258_varga_balazs.JPGfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngSZEKSZÁRD–DUNAFÖLDVÁR 0–0 | Különleges kilencven percre került sor az NB III Dél-Nyugati csoport 12. fordulójában, leginkább a két szakember szempontjából. 

Az újonc látogató trénere ugyanis az a Varga Balázs, aki 2016 augusztusa és 2017 márciusa között összesen húsz bajnokin irányította a Szekszárdi UFC-t, ahol nem csupán együtt dolgozott Mészáros István másodedzővel, hanem az addig háttérben lévő szakvezető vette át a távozó Varga helyét. Nos, a vasárnap délutáni összecsapás alatt a házigazdát Mészáros, míg a vendégeket Varga dirigálta, és ha abból indulunk ki, hogy a dunaföldváriak Tóth Károly kiállítása miatt a 77. perctől emberhátrányban futballoztak, a lefújást követően utóbbi lehetett elégedettebb.  

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr7318240833

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása