PONYVALEGÉNY

Már nem Miskovicz Bálint a Bölcske edzője

Kakasdon a társulattal egyszer már bajnoki aranyérmet szerző Farsang Jánossal a kispadján kerülhet ki a kisebb gödörből a Tolna megyei alakulat

2023. március 17. - Horváth M. Attila

pa150049.JPGfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngBÖLCSKE | Két vereséggel kezdte a tavaszi idényt a Tolna megyei I. osztályban 15 ponttal az ötödik helyen állomásozó helyi társaság, amely elegendőnek bizonyult ahhoz, hogy a vezetőség tizennégy hónap után megköszönje a gárdával a Tolna Megyei Kupát elhódító, a Magyar Kupában remek eredményeket produkáló, hatvanegyedik életévében járó Miskovicz Bálint munkáját.

Szerencsétlen nyitány: a Tolna megyei I. osztály 16. fordulójában hiába szerzett vezetést Süvöltős Adrián góljával a Bölcske, a második félidőben tizenegy perc alatt három gólt szerezve megfordította az eredményt és kétgólos diadalt aratott a hazai környezetben futballozó Teveli MEDOSZ. A tavaszt egyfelől tehát jól, másfelől mégis rosszul kezdte a BSE, amely ráadásként pályaválasztóként kapott ki 2–1-re a Bátaszéktől, ám tette ezt úgy, hogy a győztes találat a 94. percben született. A Farsang János által vezetett új szakmai stáb a 18. forduló vasárnapi játéknapján, március 19-én, 15 órakor a 9 egységgel 7. helyezett Kakasd otthonában mutatkozhat be, csakhogy a debütálás erőteljes idézőjelet kíván, elvégre a tapasztalatnak híján nem lévő tréner korábban már nyert bajnoki címet az alakulattal. A hétvégén csak a Bölcskének van veszítenivalója olyan értelemben, hogy tavaly október 8-án, fordított pályaválasztással a(z akkori) Miskovicz-csapat 3–1-es félidő után 5–1-re nyert.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr5418074434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása