PONYVALEGÉNY

Ócsa VSE: aranyesély a győztes rangadó után

Kövér István gárdáján múlik, mire viszi a hátralévő négy fordulóban: ha nyer a Tárnok, a Dunaharaszti II., a Dömsöd és az Inárcs ellen, alighanem bajnok lesz

2023. május 13. - Horváth M. Attila

ocsavse.jpgfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngÓCSA | A saját kezében maradt a helyi VSE sorsa, ugyanis a Kövér István trenírozta, jó formában lévő, a Pest megyei III. osztály Délnyugati csoportjában versenyző társulat sorozatban a hetedik bajnokiján is veretlen maradt, miután legutóbb a több egykori élvonalbeli labdarúgót, így Budovinszky Krisztiánt és Bábik Tibort is a keretében tudó listavezető Páty együttesét győzte le, ráadásul hátrányból fordítva (2–1).

Rangadó után, rangadók előtt. A pontvadászat olyan szakaszába lépett az Ócsa, amelynek végén meglehet, a labdarúgói bajnokként ünnepelhetnek, miként az is előfordulhat, hogy még a dobogóról is leszorulnak Király Krisztiánék. Természetesen az aranyérem megszerzése lebeg a VSE játékosainak szeme előtt, ám ahhoz több akadályt is át kell ugornia a Pest megyei III. osztály Délnyugati csoportjába besorolt, a 21. forduló után még a negyedik helyen álló, ám a 22. kört követően a bronzérmes pozíciójába előrelépő Ócsának. Jelen állás szerint a Dunaharaszti II.-é a pole pozíció 44 egységgel, míg az elmúlt hétvégén legyőzött Pátyé a második hely 42 ponttal, az ÓVSE-é pedig a dobogó alsó foka 41 egységgel. Csakhogy az ócsaiak már az előttünk álló víkenden is rangadó-jellegű találkozóra készülhetnek, elvégre május 14-én, vasárnap 17 órai kezdettel a 26 ponttal hatodik Tárnokot fogadják, majd egy hétre rá a listavezető Dunaharaszti II. vendégei lesznek a rendszerint gyors és gólerős futballal kirukkoló Kövér-fiúk. És ha mindez még nem volna elég, az utolsó előtti körben a jelenleg pontazonossággal negyedik Dömsöddel vív pályaválasztóként csatát az Ócsa, ráadásként a záró fordulóban a 23. játéknap előtt 38 egységgel ötödik Inárcs otthonában vizitálnak Győrvári Tiborék. Márpedig ha a rangadókból jól jön ki Kövér István gárdája, meg is érdemli a bajnoki címet.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr1618122966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása