PONYVALEGÉNY

Béky Gábor születésnapját győzelemmel köszöntötte, aztán lendületbe jött a Halásztelek

A legutóbbi két bajnokiját megnyerő HFC legközelebb Százhalombattára látogat, amely a nyáron igazolt Tamás Dávid presztízsmeccse lesz

2024. október 09. - Horváth M. Attila

hfc_meccskepek-1-768x644.pngfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngHALÁSZTELEK | A finoman fogalmazva is gyenge idényrajt után a lehető legjobbkor állt talpra a helyi alakulat, amely idestova másfél héttel ezelőtt az Ócsán aratott 3–0-s győzelemmel köszöntötte a szeptember utolsó napján a negyvenötödik életévét betöltő vezetőedzőjét, Béky Gábort.

tamas_david.jpgA Tárnok és a Diósd egykori kiváló labdarúgójának társulata azonban a jelek szerint kezd magára találni, amit az is igazol, hogy a magunk mögött hétvégén, a Pest megyei II. osztály Déli csoport 7. fordulójában a Tápiószelét 4–0-ra verte hazai környezetben. Kétségtelen, október második hétvégéjén fel lesz adva a lecke Gáspár Andrásnak és társainak, ugyanis szombaton, 15 órai kezdettel a jelenlegi ezüstérmes, a szezon során még veretlen Százhalombatta vendége lesz a HFC. Nem mindennapi kilencven perc lesz ez az immár a házigazdát erősítő Tamás Dávidnak: a 25 esztendős középpályás a nyáron öt szezon után intett búcsút a Halászteleknek. A ráhangolás remekül sikerült a 108 HFC-bajnokin 40-szer eredményes fedezetnek, lévén az Abonyban 3–1-es diadalt arató battaiak első két találatát Tamás Dávid szerezte.  

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr1518705082

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása