PONYVALEGÉNY

Budafoki MTE II.: május közepén csepeli hét

Az újabb időpont-módosításnak köszönhetően a Budapest-bajnokság I. osztályának dobogójára hajtó „fakó” tagjai is ott lehetnek a Puskás Arénában, hogy kiszurkolják a Promontor utcaiak Magyar Kupa-győzelmét

2023. április 22. - Horváth M. Attila

p9100060.JPGfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngBUDAPEST | Furcsa helyzet lett volna, annyi szent. Az NB II-ben szereplő, Mátyus János edzette Budafoki MTE általános meglepetésre május 3-án, este fél nyolctól a Magyar Kupa fináléjában lesz érdekelt – a másik döntős az élvonalbeli Zalaegerszegi TE –, míg ugyanaznap kora este a Budapest-bajnokság I. osztályában versenyeztetett BMTE II. a Csepel-Csep-Gól FC elleni, a tavaszi első, összességében a 16. fordulóból elhalasztott bajnokit pótolta volna be a Béke téren.

Az élet közbeszólt. Sőt, szinte ordított, hogy ez így nem lesz jó, és mivel egy héttel később a Csepel-Csep-Gól FC-re is felettébb fontos ütközet vár – a Pestszentimre ellen Budapest Kupa-döntőt vív Lázok János egylete –, nem kellett sokáig töprengeni, mi lenne a legjobb megoldás. A kecske jóllakása mellett a káposzta is megmarad, ugyanis a két élgárda végül két héttel később, május 17-én, délután ötkor csap össze a 16. játéknap záró meccsén, így túl azon, hogy Pozder Nenad alakulatának május első szerdáján néhány kerülettel odébb, igaz, nem főszereplőként, de lelkes, hangos szurkolóként a Puskás Arénában lesz jelenése, az a furcsa helyzet áll elő, hogy négy napon belül két csepeli együttessel is találkozik, elvégre május 20-án, szombaton, délelőtt 11 órakor Fekete Máté és társai a Csepel UFC-t fogadják a 29. forduló keretében.      

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr2518107990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása