PONYVALEGÉNY

Monoriak vidám szerdája Haragos Viktor triplájával

Az Újpestre visszatérő, a második számú csapat elleni hétközi bajnokin Hulicsár Máté is betalált

2023. április 14. - Horváth M. Attila

haragos_viktor_1.jpgfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngÚJPEST II.–MONOR 1–4 | Az NB III Közép-csoport 31. fordulójában alaposan visszavágott az MSE a lila-fehér „fakónak” az ősszel elszenvedett 1–0-s vereségért: a főváros IV. kerületébe visszatérő labdarúgók közül Hulicsár Máté is betalált.

Szerda kora délután vidám társulat benyomását keltette a Monor. Volt is ok az örömre, lévén nem sokkal korábban a Pest megyeiek háromgólos kudarcot mértek a lilákra. Furcsa meccs lehetett ez többek között Agóts Tamásnak, a kapus Bozsó Antalnak, Hulicsár Máténak és Mlinárcsik Áronnak, ugyanis hosszabb-rövidebb ideig mindannyian futballoztak Újpesten. Bár az összecsapást egyértelműen a harminc perc alatt klasszikus mesterhármassal jelentkező Haragos Viktor főszereplésével „forgatták”, nem árt megjegyezni, egyórányi játékot követően Hulicsár Máté is bevette korábbi klubja kapuját. Hogy ezúttal mennyire az esélyesebb társulat nyert, arról csak annyit, a játéknap után 41 ponttal 9. helyen áll az Újpest II., míg a Monor 36 egységgel a 12. pozíciót foglalja el. Igaz, a pályán sohasem a tabella futballozik.   

NB III Közép-csoport, 31. forduló

 ÚJPEST FC II.–MONORI SE 1–4 (0–2) 

Újpest, vezette: Szántó Simon Péter (Pogonyi Ferenc, Németh Balázs)

Gólszerző: HARAGOS VIKTOR (0–1) a 27., HARAGOS VIKTOR (0–2) a 38., HARAGOS VIKTOR (0–3) az 57., HULICSÁR MÁTÉ (0–4) a 60., TÓTH ÁKOS (1–4) a 84. percben

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr1718102034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása