PONYVALEGÉNY

Annus Árpád: visszatérésként dupla, Hulicsár Máté: ezúttal 39 perc alatt tripla

Hét találatot hozott az NB III Közép-csoport 32. fordulójának lejátszott bajnoki, a CVSE egyhuzamban az ötödik vereségét szenvedte el

2023. április 18. - Horváth M. Attila

capture-20230418-234308.pngfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngMONOR–CEGLÉDI VASUTAS 5–2 | Ellentétes előjelekkel készült az NB III Közép-csoport 32. fordulójának keretében vasárnap délután sorra kerülő bajnokira a két csapat, ugyanis amíg az MSE a legutóbbi három bajnokiján győzött – szerdán az Újpest II. otthonában –, addig a CVSE az ezt megelőző négy összecsapásán maradt pont nélkül.

Még edzőként sem lehet egyszerű a korábbi klubcsapat ellen meccselni. És ez még akkor is így van, ha Kurucsai Milán, a Monor 43 esztendős edzője még 2011-ben viselte a Ceglédi Vasutas szerelését, mi több, összesen 17 NB II-es bajnokin két gólig jutott. Képzelhetik, milyen érzés lehet játékosként visszatérni oda, ahol korábban ünnepelték az embert a fontosabbnál fontosabb találatok után – Annus Árpád tudja ezt, hiszen mielőtt Ceglédre igazolt, megoldásaival, löbböléseivel és bombáival Monoron boldogította a helyi publikumot. A korábban Szolnokon is megforduló támadó ezúttal kétszer is megvillant – az más kérdés, hogy ennek valahogy egyik oldalon sem tudtak örülni, hiszen egyfelől már nem a Monor játékosa, másfelől meg 4–0-nál és 5–1-nél betalálni nem ugyanaz, mint 0–0-nál. Hulicsár Máténak azonban sikerült mindezt véghezvinni, mi több, a fiatal csatár – akinek a felnőttek közötti eredményességéről nemrégiben hosszabban írtunk – ezúttal is triplázott, mindannyiszor akcióból bizonyult eredményesnek. Aligha most hallottunk róla utoljára. 

NB III Közép-csoport, 32. forduló

 MONORI SE–CEGLÉDI VASUTAS SE 5–2 (3–0) 

Monor, Balassi Bálint utca, vezette: Szommer Attila (Holpár Gergely, Turi Miklós)

Gólszerző: HULICSÁR MÁTÉ (1–0) a 8., HULICSÁR MÁTÉ (2–0) a 13., MLINÁRCSIK ÁRON (3–0) a 25., HULICSÁR MÁTÉ (4–0) a 47., ANNUS ÁRPÁD (4–1) az 56., AGÓTS TAMÁS (5–1) az 57., ANNUS ÁRPÁD (5–2) a 70. percben

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr7118105666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása