PONYVALEGÉNY

A pályán összeeső Orosz Marcell: „Nem történt semmiféle károsodásom”

Az NB III Keleti csoportjában szereplő Debreceni EAC játékosai a BKV Előre elleni „horrormeccsen” agyrázkódást szenvedő társukért is küzdve ötgólos diadalt arattak a Jászberény ellen a hétközi fordulóban

2023. március 31. - Horváth M. Attila

orosz_marcell_akcio.jpgfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngDEBRECENI EAC–JÁSZBERÉNY 5–0 | Kerekes Krisztián huszonhat perc alatt jegyzett klasszikus triplájával könnyedén nyert az NB III Keleti csoport 28. fordulójának szerdai játéknapján a DEAC, amely a vasárnap a pályán összeeső és agyrázkódást szenvedő Orosz Marcellt nélkülözve múlta felül a kiesés ellen küzdő vetélytársát.

És akkor megtörtént a baj. Futottak jobbról és balról is a Sport utcai pályán mozdulatlanul elterülő futballistához, akit aztán mentő vitt kórházba agyrázkódás gyanújával. Akkor még nem lehetett sejteni, hogy a szomorú vasárnapot vidám szerda váltja, amiről a Mindenható mellett az orvosok, Orosz Marcell, no és a társak is tettek. 

Már a kedd este is tartogatott pozitívumot, ugyanis a BKV Előre elleni, 1–1-re végződő összecsapás második félidejének legelején szerencsére csak majdnem végzetesen földre huppanó 22 éves futballista a saját közösségi oldalán többek között az alábbi sorokat osztotta meg este negyed kilenc előtt egy perccel.   

orosz_marcell_portre.jpgHál’ Istennek, nem történt semmiféle károsodásom, amiért a leghálásabb vagyok most. Eddig is tudtuk, hogy az egészség a legfontosabb, de ebben a szituációban még inkább kattant az ember agya. Azt szeretném, hogy mindig erre a mosolygós arcra gondoljatok, ha véletlenül az eszetekbe jutok, nem pedig arra, aki a pályán előre bukott elég ijesztően. 

A Jászberénynek is volt miért megriadnia egy nappal később, hiszen már a szünetre eldőltek a lényegi kérdések, és meglehet, ami Orosz Marcellre kész szerencse, hogy nem volt igaz, az a JFC-re semmiképp sem vonatkoztatható, elvégre olybá tűnik, a társulatot semmi és senki nem menti meg. 

NB III Keleti csoport, 28. forduló

 DEBRECENI EAC–JÁSZBERÉNYI FC 5–0 (3–0) 

Debrecen, Egyetemi sporttelep, vezette: Nyekita Benjamin (Punyi Gyula, Kulcsár Dániel)

Gólszerző: FEKETE KRISTÓF (1–0, öngól) a 2., KEREKES KRISZTIÁN (2–0) a 21., KEREKES KRISZTIÁN (3–0) a 27., KEREKES KRISZTIÁN (4–0) a 47., SZABÓ LEVENTE (5–0) az 58. percben

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr4218085182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása