PONYVALEGÉNY

Kilenc szezon után győztes bajnokival tért vissza Zágor Bernadett

A St. Pöltentől hazaigazoló válogatott labdarúgó ismét az MTK sikereiért küzd

2023. március 13. - Horváth M. Attila

p9150064.JPGfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngASTRA HFC–MTK BUDAPEST 1–2 | Nem sikerült góllal debütálnia, mégis jó érzésekkel tekinthet vissza az elmúlt hétvégére Zágor Bernadett, hiszen a Női NB I 13. fordulóját sikerrel vette régi-új társulata.

p1010219.JPGKilencven perc. Két epizód a Gólkirályság című magyar sorozatból – amelynek lehetne főszereplője Zágor Bernadett is, ám a kereskedelmi televízió megrendelésére készült szériában Lovas Rozi vitte a prímet – vagy tavaszi séta a XII. kerület „felfedezetlen” területein hamuban sült pogácsával és pöttyös kakaóval. Zágor Bernadett számtalan alkalommal volt ennyiszer a pályán, de a Bajnokok Ligájában érdekelt osztrák SKN St. Pöltennél némi túlzással csak időhúzó csereként számítottak rá, bevetették tizennégy, hat vagy éppen öt percre. Érthető, ha elvágyott onnan, ha másutt kereste a boldogulást. Miközben előző csapata a német Wolfsburg ellen két szerzett találatra nyolcat kapott a Bajnokok Ligájában, addig régi-új társulata, az MTK Budapest ugyanennyi elért góllal szemben „megelégedett” egy beszedettel (méghozzá előző szezonbeli játékosától, ugyanis Ebony Alissa vette be a hajdanán a riválisnál védő Varga Luca hálóját) a Női NB I tavaszi nyitófordulójában. A válogatott támadó Magyarországon legutóbb a Ferencváros futballistája volt, ám nagyon is tudta, hová érkezett, hiszen a Hungária körútiak színeiben 2011 és 2014 között összesen 48 bajnokin 30-szor bizonyult eredményesnek. És olybá tűnik, a korábbi élvonalbeli futballista, Makrai László, a kék-fehérek fiatal szakvezetője komolyan számol az új szerzeménnyel, hiszen Zágor Bernadett az Astra ellen pályán lehetett – hosszú idő után kilencven percen át. 

p1010268.JPG

Női NB I, 13. forduló

 ASTRA-ACTIVTEK HFC-ÜLLŐ–MTK BUDAPEST 1–2 (1–2) 

Üllő, vezette: Alafi Beatrix (Révész Csilla, Juhász Dóra)

Gólszerző: LIUBOU HUDCHANKA (0–1) a 2., EBONY ALISSA (1–1) a 36., FARÁDI-SZABÓ EDINA (1–2) a 40. percben

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr7418071346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása