PONYVALEGÉNY

Négy bajnoki, kilenc találat: Kocsán Petra kirobbanó formában

Az ETO FC Győr minden fordulóban eredményes támadója egy híján tíz gólnál jár

2024. szeptember 18. - Horváth M. Attila

p4280135_1.JPGfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngGYŐR | Nem csupán az ETO FC, de egyik, ha nem a legjobb labdarúgója, Kocsán Petra is ragyogóan kezdte meg szereplését a Női NB I-ben: amíg a csapatnak négy forduló után 12 pontja, addig a válogatott támadónak már kilenc gólja van. 

Ami még értékesebbé teszi a német Hoffenheimet tavaly télen elhagyó csatár produkcióját, hogy eddig minden fordulóban betalált: a Soroksár elleni, 3–0-ra megnyert hazai bajnokin egyszer, a Diósgyőrrel szemben idegenben aratott 4–2-es diadal során négyszer, otthon a Szekszárd (2–1) ellenében egyszer, míg legutóbb, Szegeden (3–0) háromszor ünnepelhetett. Érdekesség, hogy a felnőttek között a legeredményesebb bajnokságát a 2018/2019-es évadban a Ferencváros színeiben abszolváló, 21 bajnokin 19-szer eredményes Kocsán Petra a legutóbbi szezonban mindössze tíz találatot jegyzett. Dörnyei Balázs Magyar Kupa-győztes, bajnoki ezüstérmes hölgytársulata legközelebb, szeptember 21-én, szombaton 15 órakor a Női NB I 5. fordulójában a csatár 2020/2021-es évadban erősített egyletét, a Makrai László dirigálta MTK Budapestet látja vendégül.   

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr7318493914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása