PONYVALEGÉNY

Egyoldalú küzdelem: a Kozármisleny 488 perce elért találat, az MTK 595 minutum óta kapott gól nélkül

Egyelőre Márton Gábor sem segíthetett, pedig a sors furcsa fintoraként az NB II-es Baranya megyeiek ezen a héten kinevezett új edzője éppen előző csapata ellen meccselhetett

2023. március 05. - Horváth M. Attila

p5010143.JPGfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngKOZÁRMISLENY–MTK 0–3 | Borítékolható végeredmény: a tavaszt nagyszerű formában kezdő fővárosiak könnyedén nyertek Németh Krisztián, Zuigéber Ákos és Zsóri Dániel találatával a héten edzőt váltó, 2023-ban pocsékul rajtoló baranyaiakkal szemben az NB II 26. fordulójában.

Szekeres Zoltán távozása után a klubnál kétszer már szerepet vállaló korábbi 21-szeres válogatott Márton Gábort nevezte ki a 21 ponttal sereghajtó Kozármisleny vezetősége, ám a gondok mélyebben gyökereznek annál, hogy hipp-hopp, rögtön megváltozzon a társulat eredményessége. Mindezt egyfelől az jelzi, hogy az új tréner vasárnapi bemutatkozó meccsén sima háromgólos vereséget szenvedett a szakember előző klubjától, a feljutásra, az NB I-be való visszakerülésre egyértelmű esélyes, vasárnap este 56 ponttal éllovas MTK-tól, másfelől ezzel a találkozóval már 488 percnél áll a számláló. A Kozármisleny egyhuzamban több mint öt bajnoki óta (!) nem szerzett gólt, legutóbb a 2–2-re végződött Tiszakécske–Kozármisleny (2–2) bajnoki 62. minutumában Vajda Roland talált be. Ezzel szemben a Horváth Dávid gardírozta kék-fehérek védelme idén még nem kapitulált – amiben szerepe lehet a télen Mezőkövesdről elhappolt, a gárdába egyre inkább beilleszkedő Bobál Dávid megszerzésének –, mi több, eleddig utoljára a Szeged-Csanád Grosics Akadémia–MTK rangadón Gajdos Zsolt talált a budapesti alakulat kapujába a bajnoki 35. percében – nos, azóta 595 minutum telt el. Olybá tűnik, mindkét brigád hozta a formáját, márpedig ha nem lesz változás, az évad végén Somodi Bence és társai a feljutást ünnepelhetik, Kozármislenyben pedig meglehet, hosszú hónapok után újra az NB III-ra készülhetnek.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr418064778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása