PONYVALEGÉNY

Csábi József: kettőből kettő – hazai pálya után idegenbeli bravúr a Kazincbarcikától

A Diósgyőr után a Csákvárt is legyőzte új edzőjével a KBSC

2023. március 05. - Horváth M. Attila

csabi_jozsef.jpgfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngCSÁKVÁR–KAZINCBARCIKA 1–3 | A Varga Attilát váltó, legutóbb a Szolnoki MÁV-nál dolgozó Csábi Józseffel a kispadján megtáltosodtak a borsodiak: február utolsó hétvégéjén hazai környezetben az élvonalba jutásért harcoló, patinás Diósgyőrt 1–0-ra verték Megyeri Gáborék, március első vasárnapján, az NB II 26. fordulójában pedig vendégként mutatták meg oroszlánkörmeiket.

Amit nem sokan hittek volna: a helyén kis túlzással még meg sem melegedő Csábi Józseffel kettőből kettő bajnokit nyert a Kazincbarcika, s már a tabella 11. helyén tanyázik a KBSC. A DVTK elleni 1–0 után önbizalommal felvértezve lépett pályára Csákváron a társulat, ahol Pálinkás Gergő már a 6. percben bevette Auerbach Martin kapuját, majd Székely Krisztián után újra az első találat szerzője köszönt be, így a háromgólos előnyben lévő látogatónak az is belefért, hogy a házigazda Úr László öngóljával szépítsen. Jelzésértékű, hogy egymás után két bajnokit tavaly augusztusban nyert meg a Barcika, akkor hárommeccses sorozatot építettek a borsodiak, ugyanis a Budafoki MTE (2–1, otthon) és a Mosonmagyaróvár (2–1, idegenben) után a nemrég szintén trénert váltó Kozármislenyt (1–0, otthon) győzték le Hleba Tamásék.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr5218064782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása