PONYVALEGÉNY

Korábbi NB I-es csapatai győzelemmel adóztak Lendvai Miklós emlékének

A 485 perc után betaláló Zalaegerszegi TE, a tizenkét bajnoki óta veretlen Ferencváros és az ETO is nyert február utolsó hétvégéjén

2023. február 28. - Horváth M. Attila

lendvai_miklos_zte.jpgfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngZALAEGERSZEG | BUDAPEST | GYŐR | Április 7-én még csak 48 éves lenne Lendvai Miklós, aki alig egy hete önkezével vetett véget életének. A néhai 23-szoros válogatott középpályás egykori első osztályú magyar társulatai egyaránt sikerrel vívták meg a maguk mögött hagyott játéknapot.

Az NB I 21. fordulójában 485 percnyi gólínség után újra eredményes, hazai pályán futballozó és hátrányból fordító Zalaegerszeg február 25-én, szombaton 2–1-re verte a MOL Fehérvárt; míg egy nappal később a Debreceni VSC otthonában Ryan Mmaee duplájával 2–0-s sikert aratott a Ferencváros, amely immár tizenkét bajnoki óta őrzi veretlenségét. Ugyancsak vasárnap az NB II 25. fordulójában az ETO FC Győr Tiszakécskén lépett fel – amelynek kispadján a kisalföldiek korábbi trénere, Klausz László ült – és 1–0-s félidei vezetés után 2–0-ra nyert.    

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr2618060090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása