PONYVALEGÉNY

Kicska Tamás: klubváltás, keresztszalag-szakadás

A fiatal sportembernek volt már hasonló sérülése, de akkor a bal lábában

2023. február 19. - Horváth M. Attila

kicska_tamas_1.jpgfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngINÁRCS | Rájár a rúd Kicska Tamásra. A 23 éves futballista immár csak korábbi csapata, a Dabas II. visszalépése miatt kényszerhelyzetbe került a második számú alakulat játékosainak többsége, ráadásul a civilben tanáremberként dolgozó labdarúgó súlyos sérülést szenvedett.

Miután az éllovas Páty nyolc ponttal előzi meg az Inárcsot a Pest megyei III. osztály Délnyugati csoportjában az ötödik helyezett Inárcsot, a bajnoki cím a jelenlegi évad során már-már megszerezhetetlennek tűnik, ám Kicska Tamásnak mostanság van ennél nagyobb gondja is. A korábban a Pilisi LK-ban is megforduló sportember a jobb lábában elülső keresztszalag-szakadást szenvedett, ami azért is érintheti érzékenyen, mert volt már maródi hasonló okból kifolyólag, ám akkor a bal lábával bajlódott. Az őszi idény során három, míg az elmúlt két szezonban a Dabas II. színeiben összesen 47 megyei második ligás bajnokin pályára lépő és azokon egy gólt szerző labdarúgónak mielőbbi teljes felépülést kívánunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr6218053624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása