PONYVALEGÉNY

Utasi és holdvilág: súlyos sérülés a tápiószecsői estén

A TFC 21 éves labdarúgójának bokája bánta a szabálytalan megmozdulást

2023. augusztus 28. - Horváth M. Attila

utasi_balazs.jpgfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngTÁPIÓSZECSŐ–ALSÓNÉMEDI 3–1 | Ugyan a lapversenyt 6–5-re a vendég ASE nyerte, a nyár óta immár Benkovics Attila által trenírozott ASE tagjai mégsem örülhettek ennek, hiszen a Pest megyei II. osztály Déli csoport 3. fordulójának vasárnapi, sötétedésig tartó meccse a házigazda diadalát hozta, csakhogy boldogságról a TFC háza táján sem lehet beszélni. 

Utóbbinak egyetlen oka van, mégpedig a 77. perc eseménye: négy minutummal Szalai József 11-esből elért szépítő találata után, 2–1-es állásnál az ikertestvérét, Bartha Krisztiánt a 69. percben váltó Bartha Kristóf igyekezett labdához jutni Utasi Balázzsal szemben, ám mivel a hátulról történő vehemens mozdulatban nem csupán benne volt a szabálytalanság lehetősége, a hazaiak 21 esztendős labdarúgója a földön is maradt, mi több, honlapunk információja szerint bokatörést szenvedett. Ebben az esetben Utasi Balázsra már aligha számíthat az őszi idényben a Tápiószecső FC nyáron kinevezett új szakmai stábja, míg az Alsónémedi vezetőedzője a következő hétvégén biztosan nem számolhat Bartha Kristóf futballjára, miután a vétkest kiállította a játékvezető. Utasi Balázsnak mielőbbi teljes felépülést kívánunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr7418202331

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása