PONYVALEGÉNY

Kicska Tamás a csoporton belül váltott csapatot

Az Inárcs és a Szigetszentmiklós már a 6. fordulóban megmérkőzik egymással

2024. augusztus 20. - Horváth M. Attila

kicska_tamas_2.jpgfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngINÁRCS | Másfél szezon, de valójában mindössze játékkal töltött fél évad után intett búcsút a helyi VSE-nek a Pilis és a Dabas korábbi labdarúgója, a súlyos sérülését lassan teljesen maga mögött hagyó Kicska Tamás 

A 24 éves futballista a futsal-kiválóság Tősér Gábort is foglalkoztató, a Pest megyei III. osztály Déli csoport nyitányán, augusztus 31-én, szombaton 17 órakor Péteriben pályára lépő MKFC-Szigetszentmiklóshoz szerződött. Az új igazolásnak pozitív élményei lehetnek új egyletével kapcsolatban, ugyanis tavaly októberben úgy nyert az Inárcs idegenben 4–3-ra, hogy a házigazda 1–0-ra és 3–2-re is vezetett, ám a Kicska Tamást mindvégig a soraiban tudó VSE mindannyiszor fordítani tudott. Érdekesség, hogy a két gárda ezúttal is egy csoportba kapott besorolást, mi több, első ütközetükre nem is kell sokat várni, hiszen a 6. fordulóban, október 6-án Inárcs–Szigetszentmiklós csatára kerül sor.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr8918469835

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása