PONYVALEGÉNY

Talabér Attila légiós lett

Az újdonsült édesapa, Balogh Alex személyében magyar csapattársa is van Ausztriában a Peregről távozó korábbi utánpótlás-válogatott védőnek

2023. február 11. - Horváth M. Attila

talaber_attila_akcio_foto_vasasfchu.jpgfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngPEREG | Nem maradt a Pest megyei I. osztályban szereplő, Hegedűs József trenírozta helyi alakulatban Talabér Attila: az egykori utánpótlás-válogatott labdarúgó Ausztriába szerződött.

A hat új fiú közül ő az egyik. Az ASKÖ Rotenturm igyekezett minden csapatrészben erősíteni, és nem túlzó a kijelentés, hogy a többek között az MTK-t, a Vasast és a Nyíregyháza Spartacust is megjáró korábbi utánpótlás-válogatott védő megszerzésével a hátsó alakzat jó kezekben van. A 26 esztendős Talabér Attilának lesz magyar csapattársa is a tavasszal, hiszen a nemrégiben édesapává váló Balogh Alex személyében az előre való játék is biztosított az osztrák együttesnél. Hír még a Pereg háza tájáról, hogy Bathó Ákos a Pest megyei II. osztály, Déli csoportjában szereplő, Taskovics Erik trenírozta, az ősszel elszenvedett hét veresége ellenére sem feltétlenül pocsék őszt futó, a tabellán ötödik helyen álló Halásztelki FC-ben folytatja karrierjét, ugyanakkor Tajti Krisztián a ligák között fordított utat járt be, lévén a Pest megyei II. osztály Északi csoportjában aranyesélyes Csomád-Kisnémedit elhagyva igazolt a „megye-egyes” alakulathoz.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr2318046926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása