PONYVALEGÉNY

Gyáli BKSE: négy és fél szezon után távozik Király Krisztián

Új lakóhelye egyesületében futballozik a tavasszal a Pest megyei I. osztályú Felsőpakonyban is megforduló tapasztalt hátvéd

2022. december 24. - Horváth M. Attila

kiraly_krisztian_kopf.jpgfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngGYÁL » 106 lejátszott felnőtt bajnoki mérkőzést követően a télen négy és fél szezon után búcsút int a Pest megyei III. osztály Délnyugati csoportjában 12 ponttal a 10. pozícióban tanyázó helyi BKSE-nek a gárda egyik legrutinosabb tagja, a 40 esztendős Király Krisztián.

kiraly_krisztian_portre.jpgBármennyire is hihetetlen, szerzett gól nélkül köszönhet el a társaktól Király Krisztián, ugyanis az elmúlt közel fél évtizedben egy bajnoki meccsen sem ünnepelhetett. Miközben a Gyál kimondva-kimondatlanul a bennmaradásért van harcban a jelenlegi évadban, meglehet, 2023-tól a dobogóért küzdhet a tapasztalatnak híján nem lévő, a Felsőpakony színeiben 55 megyei I. osztályú összecsapáson pályára lépő védő. Úgy hírlik, pikáns lesz a váltás, lévén a csoporton belül cserél csapatot a labdarúgó, amit az érintett nem cáfolt, sokkal inkább megerősített szűkszavú nyilatkozatában. 

Egy éve Ócsára költöztem és most úgy döntöttem, hazai környezetben, mint belső védő vagy ahol épp szükség lesz rám, ott erősítem az Ócsa VSE csapatát. 

Kétségtelen, Király Krisztián a régi idők fociját idézően hűséges típusnak számít, hiszen Gyál előtt Felsőpakonyban futballozott, ahol 2010 tavaszától nem kevesebb, mint nyolc és fél szezonon át volt a társulat megbízható tagja. 

gyalibkse_cimer.pngocsavse_cimer.jpgVisszatér a védő  A sors különös fintora, hogy az ősszel Ócsán került sor a Gyáli BKSE elleni ütközetre, így Király Krisztiánnak a tavasz folyamán vissza kell térnie oda, ahová sok szép emlék köti. Mondjuk a 2022. október 2-án a 6. fordulóban lejátszott összecsapásról sok kellemes momentum aligha maradt meg benne, ugyanis a Kövér István trenírozta házigazda 4–0-s félidő után 6–2-re nyert úgy, hogy a vendégek részéről Halász Roland 5–0-nál és 6–1-nél talált be. A két társulat újabb egymás elleni találkozójára a 19. fordulóban, várhatóan 2023. április 15-én, 16 órai kezdettel kerül sor.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr4118009610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása