PONYVALEGÉNY

Patkó György: gól Százhalombattán – a házigazda bánatára

A tapasztalt támadó a négygólos diadalt arató Halásztelek színeiben tért vissza korábbi csapatához, amelyet közel másfél évtizede az NB III-ban erősített

2022. november 17. - Horváth M. Attila

s6308190.JPGfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngSZÁZHALOMBATTA–HALÁSZTELEK 1–5 » 2008 tavaszától másfél szezonon át futballozott az akkor még az NB III Duna-csoportjában szereplő házigazda színeiben Patkó György: az ezen időszak alatt összesen 38 bajnokin 10 találatot elérő, manapság már 37 éves támadó az elmúlt hét vasárnapján vendégként tért vissza és ahhoz illő módon beköszönt korábbi csapatának.

A Pest megyei II. osztály, Déli csoport 13. fordulójában látszólag könnyed diadalt aratott a Halásztelek, amely bő félóra alatt elrendezte a három pont sorsát, ugyanis a 32. percben már 0–3 volt az állás Kulcsár Zoltán, Tamás Dávid és Patkó György találatának köszönhetően. Ugyan Tóth Norbert révén szépített az SZLK, ám ahogy az előző körben a Törökbálint elleni 4–2-es siker alkalmával, úgy ezúttal is duplázó Gáspár „Színész” András még a szünet előtt visszaállította a háromgólos különbséget. Az 5–1-es kudarcot szenvedő Százhalombatta immár nyolcmeccses nyeretlenségi szériában van, az elmúlt két hónapban csak az Alsónémedi és a Ráckeve elleni otthon, majd idegenben elért 2–2 adhatott sikerélményt a társulat tagjainak.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr7017980710

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása