PONYVALEGÉNY

SPORTÁGVÁLASZTÓ. Aki beavat a részletekbe: KAPRONCZAI GERGELY, az MTK Budapest labdarúgója

Álmok és célok kék-fehérben: „Megragadni az első csapat keretében, bemutatkozni tétmérkőzésen és feljutni az első osztályba”

2022. november 16. - Horváth M. Attila

sportagvalaszto_kopf.jpgMiért ez és miért nem az vagy amaz? Ismert és kevésbé ismert sportembereket kértünk fel arra, merüljenek el a választott sportáguk rejtelmeibe, ezáltal engedjenek betekintést a mindennapjaikba. A március 7-től jelentkező rovatunkban aki ezúttal beavat a részletekbe: Kapronczai Gergely, az NB II-ben a 17. forduló után 31 ponttal a 3. helyen álló MTK Budapest és az NB III Közép-csoportjában az ugyancsak a 17. játéknapot követően 23 egységgel a 7. pozícióban tanyázó MTK Budapest II. labdarúgója.

kapronczai_gergely_portre.jpg• Amiért beleszerettem a sportágamba: A családban szinte mindenki kötődött valamilyen szinten a labdarúgáshoz, kiskoromban engem is levittek a szüleim focizni, ott nagyon megkedveltem ezt a sportot és elég jól is ment, de ami a legfontosabb: nagyon élveztem és mindenáron nyerni akartam a csapattal. A sportággal kapcsolatos legnagyobb élményem: Amikor profi szerződést kaptam az MTK Budapest csapatától. Akit a sportágon belül nagyra tartok: Schäfer Andrást tudom mondani, aki az MTK-ban kapta meg a lehetőséget, hogy bizonyítson a magyar első osztályban, majd később külföldre tudott igazolni. Nagyra értékelem a küzdeni akarását, a győzni akarását, hogy a mentalitás sokkal fontosabb a tehetségnél, aki rengeteg melót tesz bele, az válogatott is lehet. Akivel a sportágon belül a legjobb viszonyban vagyok: A csapattársakkal jó kapcsolatot ápolok, most nem is tudok kiemelni senkit, akivel nagyon-nagyon jóba lennék. Mindenkivel megtalálom a közös hangot. Szezonbeli emlékezetes esemény: Még hosszú a szezon, bízom benne, hogy azt tudom majd mondani az évad végén, az a legemlékezetesebb pillanatom, amikor be tudtam mutatkozni az MTK-ban, illetve meccseket is tudok játszani. Célkitűzés a jelenlegi évadra: A mostani szezonban a célom egyértelműen megragadni az első csapat keretében, bemutatkozni tétmérkőzésen és feljutni az első osztályba. Amit szeretnék elérni néhány éven belül: Feljutni az MTK csapatával az NB I-be és sikereket elérni, stabilan játszani az élvonalban. Amelyik sportot még kedvelem: A focin kívül más sportágat nem követek. Amit eddig még nem tudtak rólam: Szeretek délután sziesztázni.

kapor_mtk_fekvo.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr3617979672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása