PONYVALEGÉNY

SPORTÁGVÁLASZTÓ. Aki beavat a részletekbe: JUREK GÁBOR, a Diósgyőri VTK labdarúgója

Álmok nélkül nincs holnap: „NB I-es gólkirály szeretnék lenni és meghatározó játékos minél hamarabb, hogy aztán külföldön is ki tudjam magam próbálni egy magasabb szintű csapatban”

2022. december 16. - Horváth M. Attila

sportagvalaszto_kopf.jpgMiért ez és miért nem az vagy amaz? Ismert és kevésbé ismert sportembereket kértünk fel arra, merüljenek el a választott sportáguk rejtelmeibe, ezáltal engedjenek betekintést a mindennapjaikba. A március 7-től jelentkező rovatunkban aki ezúttal beavat a részletekbe: Jurek Gábor, az NB II-ben 20 forduló után 43 ponttal az 1. helyen telelő Diósgyőri VTK labdarúgója, a csapat utánpótlás-válogatott támadója.

jurek_gabor_foto_dvtkeu.png• Amiért beleszerettem a sportágamba: Gyerekkorom óta már rugdaltam a labdát és később egész tehetségesnek tartottak, aztán én is láttam magamon, hogy élvezem és szeretem ezt csinálni, tehát egy percig sem volt kérdés, hogy focista szeretnék lenni!

A sportággal kapcsolatos legnagyobb élményem: Nagyon sok élménnyel gazdagodtam az elmúlt években, de kiemelném a DVTK U17-es csapatával való bronzérmet a legjobbak között, és persze a két csodálatos edzőmet is, Bém Gábort és Icsó Zsoltot – nélkülük nem hiszem, hogy ment volna.

Akit a sportágon belül nagyra tartok: Neymar Jr, Leo Messi, Phil Foden, Antony.

Akivel a sportágon belül a legjobb viszonyban vagyok: Mindenkivel jó kapcsolatot ápolok, de ha egy embert ki kell emelnem, akkor Eppel Márton.

Szezonbeli emlékezetes esemény: Egyértelmű: a Budafok ellen szerzett győztes gólom a 93. percben. (2022. október 16-án az NB II 12. fordulójában a házigazda DVTK úgy nyert 2–1-re, hogy a szünetben még a BMTE vezetett Beke Péter 27. percben elért góljának köszönhetően, ám a fordulást követően Gera Dániel a 65. minutumban egalizált, és amikor már mindenki elkönyvelte a döntetlent, Jurek Gábor a 92. percben kialakította a 2–1-es végeredményt, a gyönyörű bombagól megtekinthető a lenti videóban – a szerző)

jurek_gabor_upvalogatott_foto_mlszhu_1.pngCélkitűzés a jelenlegi évadra: A feljutás az elsődleges és hogy minél többet a pályán legyek. (A mindössze 18 esztendős Jurek Gábor a jelenlegi szezonban csupán három alkalommal jutott szóhoz a kezdőcsapat tagjaként és tizenötször állt be csereként, ám az ehhez társuló öt bajnoki gól több mint dicséretes – a szerző)

Amit szeretnék elérni néhány éven belül: NB I-es gólkirály szeretnék lenni és meghatározó játékos minél hamarabb, hogy aztán külföldön is ki tudjam magam próbálni egy magasabb szintű csapatban. (Ami tény: jelenleg négy ponttal vezet a második helyezett Pécsi MFC előtt a Diósgyőr, míg öt egységgel gyűjtött többet a harmadik, már nem feljutó pozícióban állomásozó MTK Budapestnél – a szerző)

Amelyik sportot még kedvelem: Darts, kosárlabda.

Amit eddig még nem tudtak rólam: Minden napom körülbelül tizennégy óráig ugyanúgy zajlik. Reggel nyolc órakor kelek, aztán pedig irány az edzés!

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr7118004050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása