PONYVALEGÉNY

SPORTÁGVÁLASZTÓ. Aki beavat a részletekbe: HORVÁTH KEVIN, a Mosonmagyaróvár labdarúgója

Meccsnapon mindent ugyanúgy csinál az NB II-es újonccsapat babonás futballistája

2022. december 30. - Horváth M. Attila

sportagvalaszto_kopf.jpgMiért ez és miért nem az vagy amaz? Ismert és kevésbé ismert sportembereket kértünk fel arra, merüljenek el a választott sportáguk rejtelmeibe, ezáltal engedjenek betekintést a mindennapjaikba. A március 7-től jelentkező rovatunkban aki ezúttal beavat a részletekbe: Horváth Kevin, az NB II-ben szereplő, 20 forduló után 25 ponttal a tabella 12. helyén telelő újonc Credobus Mosonmagyaróvár labdarúgója.

horvath_kevin_mosonmagyarovar.jpg• Amiért beleszerettem a sportágamba: Körülbelül ötévesen és az első „edzés” óta tart a szerelem. A sportággal kapcsolatos legnagyobb élményem: Az előző szezonban NB III-as bajnokságot nyerni – felejthetetlen! Akit a sportágon belül nagyra tartok: Lionel Messi. Akivel a sportágon belül a legjobb viszonyban vagyok: Két személyt említenék, Szegő Imrét és Nagy Zoárdot. Szezonbeli emlékezetes esemény: Sok jó élmény van, de én talán a Győr ellen idegenbeli, megyei rangadós győzelmünket mondanám. (2022. november 9-én az NB II 16. fordulójának presztízsmeccsén Monori Norbert a 72. percben vette be az ETO FC Győr kapuját védő Fadgyas Tamás hálóját, egyúttal kialakítva a 0–1-es végeredményt – a szerző) Célkitűzés a jelenlegi évadra: Minél több játékperc kiharcolása és jó teljesítmény. Amit szeretnék elérni néhány éven belül: Két-három esztendőn belül NB I, a többi pedig legyen titok… Amelyik sportot még kedvelem: Darts. Amit eddig még nem tudtak rólam: Nagyon babonás vagyok, meccsnapon mindig mindent ugyanúgy csinálok.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr1418012756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása