PONYVALEGÉNY

A korábbi válogatott kiválóságok vereséggel debütáltak a fővárosi csapat kispadján

Lőrincz Emil és Kovács Kálmán újdonsült társulata, az Ikarus BSE hazai környezetben kapott ki a Vízművektől

2022. október 11. - Horváth M. Attila

lorincz_emil_ikarus.jpgfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngIKARUS BSE–FŐVÁROSI VÍZMŰVEK 1–7 » Nem sikerült győzelemmel debütálnia a házigazda kispadján a két korábbi kiválóságnak, a nemzeti csapatban 37-szer szereplő Lőrincz Emilnek és az 56-szoros válogatott Kovács Kálmánnak, ám kétségkívül emlékezetes marad számukra (is) az összecsapás, amelyre a Budapest-bajnokság I. osztályának 8. fordulójában került sor.

Főszerepben a védők. Amíg a pályaválasztó felkészítéséért hivatalosan a legutóbb Százhalombattán dolgozó Lőrincz Emil felel, addig a látogató Mészöly Géza és Szlezák Zoltán irányításával készül. Hogy miért áll a tabella utolsó helyén az Ikarus? Többek között azért, mert a védelme a hét perces rövidzárlat során háromszor is kapitulál, így a látogató már az első félidőben eldönti a három pont sorsát. Innen nehéz visszajönni, a házigazdának sem sikerül, kiváltképp, mert a szünet után rögtön betalál a rivális, az 52. minutumban pedig már ötgólos előnyben vannak Peller Ákosék. Bár a szépítés összejön, Mamusits Patrik gondoskodik róla, hogy visszaálljon a különbség, Tuza Zsombor pedig arról, hogy a házigazda biztosan emberhátrányban fejezze be az összecsapást, ugyanis a sokra hivatott kapus a 70. percben, 1–6-nál a kiállítás sorsára jut. A rémálom hosszasan folytatódik – ma már tudjuk, 1–7-ig tart.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr9417951606

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása