PONYVALEGÉNY

Köböl Krisztián fővárosi csapatban folytatja

Már nem szabadon igazolható a legutóbb a III. Kerületi TVE-ben szereplő labdarúgó, aki szerdán, Soroksáron pályára is lépett NB II-es mérkőzésen

2022. október 06. - Horváth M. Attila

kobol_krisztian_foto_vasasfchu_1.jpgfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngBUDAPEST » Továbbra is a fővárosban futballozik a jó alapokkal rendelkező Köböl Krisztián, aki idestova két héttel ezelőtt még csapat nélküli labdarúgóként nyilatkozott.

A 21 éves Koböl Krisztián személyében remek képességű futballistával erősítette meg keretét az NB II-ben szereplő, immár több mint öt esztendeje a brigádot dirigáló, Lipcsei Péter trenírozta Soroksár, amely vasárnap ugyan egygólos vereséget szenvedett a Tiszakécske otthonában, ám a szerdán lebonyolított 10. fordulóban két találattal, konkrétan Halmai Ádám első félidei, négy percen belüli duplájával bizonyult jobbnak az FC Ajkánál (2–0). A karrierjét Kőbányán, a KISE-ben kezdő Köböl a hétközi összecsapáson be is mutatkozott bajnoki mérkőzésen a Szamosi Mihály Sporttelep közönségének, a 81. percben Lőrinczy Attilát váltotta. Az előttünk álló hétvégén rázósabb kaland vár a Sorira, ugyanis az alakulat október 9-én, vasárnap 17 órakor a mezőny egyetlen veretlen gárdájának otthonában, a legutóbb Siófokon 0–0-ra végző helyi Pécsi MFC katlanjában lép fel – nem kizárt, hogy Köböl Krisztiánnal a soraiban.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr3517947884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása