PONYVALEGÉNY

INTERJÚ | Lucz Viktor: „A csapat minden egyes tagja hihetetlenül motiváltan és koncentráltan futballozott”

A Magyar Kupa 3. fordulójában az NB II-es Soroksárt nagy meglepetésre elbúcsúztató Erzsébeti SMTK tapasztalt támadója betegség miatt csupán pénteken edzett először, csereként beállva mégis győztes gólt szerzett

2022. szeptember 18. - Horváth M. Attila

luczviktor_kopf.jpgfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngESMTK–SOROKSÁR 1–0 » Liza, a kupatündér. Izgalmas, Pesterzsébet szélfútta utcáin forgatott film címe lehetne ez, amelynek szereplői hatalmas átéléssel játszottak és még nagyobb bravúrt végrehajtva „színpadon” maradtak. Köszönhetően a főszerepet alakító Lucz Viktornak, aki pályára lépése után négy perccel győztes találatot szerzett. A remek képességű csatár nem csupán erről, hanem többek között a túl kicsinek talált vendégöltözőről is beszélt a honlapunknak adott interjújában.  

ponyvalegeny_mini_uj_2.jpgMinden vágya így teljesüljön! Hiszen ha jól sejtem, a minap ötvenesztendős Turi Zoltán azzal engedte útjára a 66. percben, hogy gólt szerezzen, ami a 70. minutumban össze is jött.

Így van, csatárként nyilván Zoli bá úgy küldött pályára, hogy lőjek gólt – felelte a Ponyvalegény érdeklődésére a 29 esztendős Lucz Viktor, aki a MAC-ban kezdte pályafutását, majd utánpótláskorú labdarúgóként a Vasasban, az MTK-ban és a Honvédban pallérozódott, felnőttként megfordult a Rákospalotai EAC-ban, a Rákosmenti KSK-ban, a Dabas-Gyónban, míg az NB III Közép-csoportjában nyolc forduló után 19 ponttal a második helyen álló Erzsébeti SMTK keretéhez tavaly nyáron csatlakozott. – Jó érzés volt, hogy beállok, mivel betegség miatt csak pénteken edzettem a héten. Megszavazták nekem a bizalmat, szerencsére most megháláltam.

ponyvalegeny_mini_uj_2.jpgMilyen találattal „örvendeztette meg” a ferencvárosi klubikon, Lipcsei Péter trenírozta rivális kapusát, Major Barnabást?

Szögletet végeztünk el. Bal lábbal kanyarították a kapu felé, sikerült egy kis előnyt szereznem a védőmmel szemben és a félmagas, rövidre érkező labdát jobb belsővel a kapuba juttattam. Talán a kapus vagy egy védő valahogy belekapott, de gólnak örülhettünk.

ponyvalegeny_mini_uj_2.jpgMeglehet, nem tűnik túl helyénvalónak a kérdésem, de fogalmazhatunk úgy, hogy a 70. percben másik meccs kezdődött?

Úgy gondolom, hogy remekül játszottunk, sok veszélyes akciót vezettünk már az első félidőben is. A csapat minden egyes tagja hihetetlenül motiváltan és koncentráltan futballozott. Mindenki azt tette hozzá, amit tud. Talán a 70. perctől a még jobban ránk nehezedő nyomást kellett kibekkelnünk.

ponyvalegeny_mini_uj_2.jpgHa nem akar, ne válaszoljon rá, de az érzéseinek utat engedhet: lenézte az ESMTK-t a Soroksár?

Nem hinném, hogy lenéztek minket. Láthatták, hogy jó szériában vagyunk. Profi csapatról lévén szó nem szabad, hogy lenézzenek bárkit is. Nyilván magasabb osztályból jöttek, ez adhatott nekik okot önbizalomra. Egyvalamit hallottunk csupán, hogy nem nálunk öltöznek át, mert kicsinek tartják a vendégöltözőt. Ki tudja, ha ott öltöznek, lehet, hogy nyertek volna.

ponyvalegeny_mini_uj_2.jpgSzemély szerint, ha lehet, menne még egy kört vagy a hétfő este kisorsolandó Magyar Kupa következő, 4. fordulójában érkezzen egy élvonalbeli alakulat?

Számunkra a Magyar Kupa Soroksár elleni mérkőzése is egy örömjáték volt. Nyilván minden meccset szeretnénk megnyerni, minél tovább menetelni és örömöt szerezni a szurkolóinknak, akiknek egyébként nagyon köszönjük a támogatást. Azt mondom, jöjjön egy nagyvad az Ady Endre utcába!

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr9417934379

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása