PONYVALEGÉNY

Újpest: újabb kudarc után edzőváltás következhet

Ha az NB I 8. fordulójában vasárnap este a lila-fehérek vereséget szenvednek az újoncként nyeretlen Vasastól, a közeljövőben meneszthetik Milos Kruscsicsot

2022. szeptember 11. - Horváth M. Attila

ujpest_szurkolok.jpgfociakobon_ponyvalegeny_lead.pngBUDAPEST » Nem csupán az angyalföldieknél szerepet vállaló Kondás Elemér bemutatkozó mérkőzése lehet az élvonalbeli futballbajnokság 8. fordulójának vasárnap esti záró találkozója, hiszen információink szerint könnyen előfordulhat, hogy Vasas-siker esetén ez a Megyeri úti kilencven perc lesz Milos Kruscsics búcsúmeccse.

Ez a hat még gombócból is sok. Jóllehet, a klub hivatalos internetes felülete nem foglalkozott (!) a múlt vasárnap lejátszott Újpest Ferencváros 0–6-tal, megtette ezt helyette a IV. kerületiek Újpesti Napló néven megjelenő önkormányzati lapja, amelynek szeptember 8-i számának második oldalán Mészárlás a Megyeri úton címmel publicisztika jelent meg Beszterczey Judit tollából. Jóllehet, a szerző „csak” megállapítást tett, megoldást nem talált, utóbbit nem is neki, sokkal inkább az Újpest FC vezetőségének kellene.

ujpesti_naplo.jpg

milos_kruscsics.jpgA klubhoz közelálló forrásból honlapunk úgy értesült, amennyiben a Vasas három ponttal távozik a Szusza Ferenc Stadionból vasárnap este – a találkozó 20 órakor kezdődik –, szinte biztosra vehető Milos Kruscsics távozása. Túl azon, hogy a játékoskeret finoman fogalmazva sem idézi a közelmúltat – a grúz Giorgi Beridze már messze jár, míg a jelenlegi állomány egyetlen nagybetűs futballistája, Yohan Croizet még csak lábadozik súlyos sérülése után –, nem lehet mindent Milos Kruscsics nyakába varrni. Ám az is tény, ha a piros-kékek nyernek, a két gárda között már öt pont lesz a differencia, ráadásul „válogatott szünet” következik, így az esetleges váltásban van logika még akkor is, ha a kialakult helyzet egyértelműen nem a szakvezető bűne.

ute_cimer_img_20220909_165809.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr8517928693

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása