PONYVALEGÉNY

Az első újhartyáni győzelem az első Némedi-vereséget hozta

A nyáron érkezők közül Bakonszegi Attila megszerezte első gólját

2022. szeptember 05. - Horváth M. Attila

fogel_robert_foto_sandor_zoltan.jpgfociakobon_ponyvalegeny_lead.pngÚJHARTYÁN–ALSÓNÉMEDI 3–0 » Rutinos labdarúgói vezérletével megszerezte évadbeli első bajnoki sikerét Surman István csapata, amely Botlik Gábor, Harmat Bence és új alakulatában először eredményes Bakonszegi Attila góljával múlta felül az ASE-t a Pest megyei II. osztály Déli csoport 3. fordulójában.

Nem ilyen visszatérésről álmodott. Adorján Patrik, a Rácz László trenírozta Alsónémedi idén télen igazolt védője 2019 őszén alapembere volt az Újhartyánnak, ám a 22 éves labdarúgó a későbbiekben az egykori válogatott középpályás, Kovács Béla irányította Szigethalom színeiben folytatta – inkább kevesebb, mint több sikerrel. A hátvéd ezúttal is a kezdőcsapatban kapott helyet, ám szomorúan vehette tudomásul, hogy a társai nem bírnak a rivális tapasztalt tagjaival. A rutin kontra fiatalság meccset még úgy is a házigazda nyerte, hogy a látogató színeiben még mindig futballozik az elnyűhetetlen, immár a negyvennyolcadik (!) életévében járó Varga Zoltán. A pályán zajló mérkőzés során szintén a hartyániak múlták felül a Némedit, amelynek színeiben a hajrában csereként jutott szóhoz a szintén hátvéd Fógel Róbert, aki éppen fordított utat járt be, mint Adorján, elvégre 2019 tavaszától három esztendőn át volt az ASE játékosa, összesen 56 bajnokin 2 találatig jutott. A kilencven perc során sokáig az Újhartyán is megállt kettőnél, ám a lefújás előtt nem sokkal ha 11-esből is, de a nyáron Dabasról érkező Bakonszegi Attila bevette Simon Bendegúz kapuját, kialakítva a némiképp meglepő 3–0-s végeredményt.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr4817924935

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása