PONYVALEGÉNY

Csörgő Raul, a fontos és „pontos” gólok szerzője

A nyáron igazolt támadó amikor a hálóba talált, csapata döntetlenre végzett

2022. szeptember 03. - Horváth M. Attila

csorgoraul_alairas.jpgfociakobon_ponyvalegeny_leadhez.pngSZENTLŐRINC–MOSONMAGYARÓVÁR » A jelek szerint jó vásárt csinált Csörgő Raul szerződtetésével a házigazda, ugyanis a 19 éves támadó már három bajnoki gólnál jár, miközben csupán két alkalommal lépett pályára a kezdőcsapat tagjaként.

Az NB II 7. fordulójában, szeptember 4-én, vasárnap 16 órakor az újonc Mosonmagyaróvárt fogadja a Szentlőrinc – győzelmi reményekkel. És ez még akkor is igaz, ha hozzátesszük, amikor a júniusban az NB II-től búcsúzó Szolnoki MÁV-tól érkező csatár gólt szerzett szentlőrinci színekben, a brigád „csak” döntetlent ért el, ami úgy is felfogható, hogy Csörgő Raul nem csupán a fontos, de a „pontos” találatok gazdája is. Az MTK elleni hazai 3–3 során ugyan nem ő egalizált, hanem Mervó Bence, 1–3-ról 2–3-ra az új fiú góljával jutott Jeremiás Gergő gárdája. Ami pedig az elmúlt napokat illeti: az augusztus 21-én lebonyolított 5. fordulóban otthon úgy végzett 2–2-re a Békéscsabával a Szentlőrinc, hogy 0–2 után a „sírból” Csörgő hozta vissza a csapatot – a 94. percben. A drámai pontszerzést majdnem megismételte Budafokon a helyi BMTE ellen a baranyai brigád (ez volt a Csizmadia Csabát váltó Mátyus János első meccse a csapat élén), mi több, az iksz meg is lett – ám a vendégek csatára már a 46. minutumban, még az első félidőben kialakította az 1–1-es végeredményt. Az újonc Mosonmagyaróvárral szemben azonban nem lesz könnyű dolga a házigazdának, mert az MTE rosszul rajtolt – hat bajnokin mindössze egy győzelem –, hanem azért sem, mert a játékoskerete alapján a mosoniakban sokkal több van, és csak idő kérdése, hogy a jelenleg utolsó előtti egylet mikor indul meg felfelé a tabellán.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr5217923369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása