PONYVALEGÉNY

Ferencváros: erkölcs, erő, egyet nem értés

Már egy héttel ezelőtt sejthető volt, hogy az FTC nem jut tovább a Bajnokok Ligája-selejtező 3. fordulójából, az azeri Qarabag 4–2-es összesítéssel múlta felül a magyar rekordbajnokot

2022. augusztus 09. - Horváth M. Attila

csercseszov.jpgAz azeriek elleni első meccs után nem meglepetés: idén biztosan nem jut a Bajnokok Ligája főtáblájára a Ferencváros, amely a továbbiakban „csak” az Európa Liga csoportköréért küzdhet.

A második félidőben egyértelműen az eredmény tartására rendezkedtünk be.

A lefújás után még százhúszas a pulzus, egyre-másra kavarognak a gondolatok, beszélhet az ember meggondolatlanul. Csakhogy a fentieket Dibusz Dénes, a Ferencváros kapusa, a társulat alighanem egyik, ha nem a legintelligensebb labdarúgója nyilatkozta a találkozót közvetítő M4 Sportnak az 1–1-re végződő Qarabag–Ferencváros BL-selejtezős csata után. 

A második félidőre nem azt kértem játékosaimtól, hogy védekezzünk, védjük az eredményt.

A fentieket ugyancsak az első összecsapást követően Sztanyiszlav Csercseszov, a Ferencváros vezetőedzője nyilatkozta – nyomtatásban is megjelent a sportnapilap hasábjain, csakúgy, mint a magyar válogatott cerberus gondolatai. 

Ha nem fordítási hiba történt – ezen a szinten ez azért eléggé valószínűtlen –, akkor valami nagyon félrecsúszott. A számok nem hazudnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr3717904777

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gigabursch 2022.08.10. 10:16:57

Esetleg nem ártana a fociban is rátérni arra az útra, ami a honi vizilabda sikerkorszakához vezetett.
1990-1996 között a szövetségi kapitány Horkai György volt.
Nem vett be a válogatottba idegenlégióst.
Pokoli erős lett a magyar bajnokság.
Sajnos neki nem, csak utódjának, Kemény Dénesnek sikerült learatni a babérokat, de ez mind Horkai művén alapult.

Nos:
Addig, amíg a fradiban nagyítóval kell keresni a magyar játékosokat, addig ez csak egy C kategóriás világválogatott lesz.

Sose lesz jobb.

Nekik kell váltaniuk.
süti beállítások módosítása