PONYVALEGÉNY

Az ifjabb Czili-fivér nyerte a testvércsatát: Bugyi-siker ex-dabasi gólokkal

Czili Dávid duplájával és Kucsván Martin 11-esből szerzett góljával fontos három pontot szerzett a listavezető

2022. május 03. - Horváth M. Attila

riesz_david.JPGfociakobon_ponyvalegeny_bevezeto_1.pngDABAS II.–BUGYI 0–3 » A hét közepén a Pest Megyei Kupa fináléjába jutó társulat nem téveszthetett lépést az ismerős környezetben. No igen: a Pest megyei II. osztály, Déli csoport 26. fordulójában nem csupán a látogató szakvezetője, hanem a játékoskeret egy része is nosztalgiázhatott a kezdés előtt.

kovalik_robert.JPGGyőzelmi kényszerben. Ha komolyan gondolja az osztályváltást a Bugyi SE, nyernie kellett még akkor is, ha Dabasra, a helyi második számú alakulat otthonába vezetett az éllovas útja. Oda, ahol Szőgyi Tamás szép időszakot töltött az utánpótlásban, és ahol megannyi tehetséget felügyelhetett. Közülük néhányan ma már a Bugyi SE-t erősítik, így Czili Dávid, Gáspár Zsombor, Kovalik Róbert, Kucsván Martin, Kucsván Milán és Lukasik Dániel is otthon érezhette magát idegenben, és akkor ne feledkezzünk meg a cserekapus Juhász Szabolcsról, Pekker Gergelyről és Riesz Dávidról sem, akik ha nem is „tegnapelőtt” voltak a rivális klub játékosai, de korábbi kötődésük elvitathatatlan. A – karrierjüket egyébiránt a Bugyi SE-ben kezdő – Czili-testvéreké volt a főszerep az első félidőben, hiszen míg Dávid bő félóra után előnyhöz juttatta a listavezetőt, négy minutummal később a hazai színekben szereplő Bencét Duhaj Ádám váltotta a 36. percben. Hiába futballozott nagy akarattal a helyzetekig és kapufáig is jutó Dabas II., a folytatásban is a látogató szerezte a gólokat. Előbb Kucsván Martin talált be 11-esből közel egyórányi játékidő után, majd Czili Dávid foglalta keretbe a történetet, egyúttal lezárta az összecsapást (0–3).  

A bejegyzés trackback címe:

https://ponyvalegeny.blog.hu/api/trackback/id/tr817822417

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása